folder Tahribat.com Forumları
linefolder C#, Asp.Net, .Net Core
linefolder Masterpage De Ki Sorunlar ?

Masterpage De Ki Sorunlar ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

Bu master pagede türettiğim sayfaların kiminde sorun çıkıyo. Mesela sayfa da anlamsız bir js hatası veriyo (hiç js yazmadım sayfada) ve sayfanın postback olmasını engelliyo. Yine o sayfada dropdownlisti db.den çekiyodum onu kaldırınca sorun ortadan kalkıyo.

Ben biraz soruşturdumda master page hatalı üretim, %40'ı bozuk gibi şeyler duydum. Birde müridlere sorayım dedim sizlerde böle sorunlar yaşayanlar varmı die ? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

cortlartmak gibi olmasın ama genelde hep böyle problemler çıkıyor

visual studio 2008 kullanıyorsan sp1 çıktı onu indir ve kur

büyük ihtimal sorunlar düzelecektir

zaten büyük bir projeyse masterpage kullanmanızı tavsiye etmiyorum bi kalıp çıkarın onu kopyalıp yapıştırın yeni sayfalara :)

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tomu
    tomu's avatar
    Erkek

masterpage'ler %40 hatali olsa isyan cikardi ms tarafinda :)

verdigi js hatasi ne, yada aldigin hatalar neler. tam olarak yazarmisin.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

VS2005 ve 2008 uzerindede ayni proceyi gelistirdim.Master Page kullanarka ajax ve js de kullandim hicbir sorun almamistim.

http://www.csharpnedir.com/makalegoster.asp?MId=354  bu dokumanin 2.asamasida var onuda bir oku istersen.Ince noktalari kaciriyor olabilirsin. Ben master page +providerler ile  super bir is cikarmistim sorunsuzca.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 2150 Toplam Mesaj: 4