Matbaa-Ofset Baskıcı Veya Tanıdığı Olan Var Mı?
-
Bir kaç ufak işimiz var. Düğün davetiyesi, bir okula andıç gibi işler yaptırılcak bir matbaa arıyoruz. İzmir içinde olursa işin mahiyetini, ödemeyi filan yüzyüze görüşme şansımız olur. Güvenilir biri olsun, paramız tahribat içinde kalsın diyoruz. Bakalım çıkarmı bir tanıdık vs.
Saygılar
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------Bir kaç ufak işimiz var. Düğün davetiyesi, bir okula andıç gibi işler yaptırılcak bir matbaa arıyoruz. İzmir içinde olursa işin mahiyetini, ödemeyi filan yüzyüze görüşme şansımız olur. Güvenilir biri olsun, paramız tahribat içinde kalsın diyoruz. Bakalım çıkarmı bir tanıdık vs.
Saygılar
-----------------------------
İstanbulda özel bi matbadaa üretim planlamada çalışıyorum işin özeliklerini adetini v.s PM veya mail at fiyatlandırıp geri döneyim.. fatih@egebasim.com.tr -
Hocam biz oluklu mukavva işi yapıyoruz yalnız flekso baskı bizimki. ancak ofset matbaalarla arada sırada çalışıyoruz. bi abimiz var mailini alıyım yarın aklımda yok şuan pm olarak atarım saygılar...
-
Adapazarında mevcut istediğin işi pmden anlat fiyat vereyim.
-
adanadan var. ablam yapıyor.
-
İstanbuldan hertürlü işini maliyetine yaparım kardeş amcanın yeri var mesaj at
-
İlgilenenlere pm atılmıştır...
-
aga benim mat-sitte cok tanıdıgım var söle bakalım insallah yardımcı olmaya calısırım
-
Arkadaşlar 150 adet 16 yaprak = 32 sayfa renkli 80 gram hamura dergi bastıracağız.
ne kadara olur.
-
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar 150 adet 16 yaprak = 32 sayfa renkli 80 gram hamura dergi bastıracağız.
ne kadara olur.
-----------------------------o kadar az sayıda bastırırsan pahalı olur hocam,
En az 1.000 tane gibi miktarda bastırırsan daha ucuz bi fiyata gelir. -
Melik bunu yazdı:
-----------------------------myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar 150 adet 16 yaprak = 32 sayfa renkli 80 gram hamura dergi bastıracağız.
ne kadara olur.
-----------------------------o kadar az sayıda bastırırsan pahalı olur hocam,
En az 1.000 tane gibi miktarda bastırırsan daha ucuz bi fiyata gelir.
-----------------------------hocam biliyorum da bu kadar satabiliriz ilk etapta. acaba piyasa ne kadar bir öğrenelim. miktar arttıkça birim fiyatı düşer biliyorum