folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Matematik Performans Ödevim İle İlgili Murid'lerden Yardım İstiyorum

Matematik Performans Ödevim İle İlgili Murid'lerden Yardım İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

Matematik Performans Ödevim Sayılar ve Diziler ile ilgili Murid'lerden yardım istiyorum. Konu anlatımı değil ... Bu tür ödevlerin download yapılabildiği üyeliğin ücretsiz olduğu site tavsiyelerinizi istiyorum...

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KafirImam
    KafirImam's avatar
    Erkek

http://www.cahitkome.com/etiket/diziler-konu-anlatim

hocam konu anlatımı diilse yazacaksın demektir

bunun için yine videoyu izleyerek notlar tutabilirsin.

soru çözümleri falan da var.

O da yok.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

KafirImam ödevimi teslim etmem için çok az bir süre kaldı ve not tutacak kadar zamanım yok bilmem anlatabildim mi. Yazılı olsa çok daha makbüle geçer...

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Valla en olmadı benm taktği yap Hocam ben size gtirdim hatrlamıyomsuunz ? Hatta beraber baktık en çok benmkini beğendiniz.. Ödev neydi dese blmiorum ama 95 aldım ;)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

Şimdi hocadan hocaya değişiyor bu konu. Adam matematikçi olunca beyin saat gibi işliyor. İşte düşün daha geçen bana dedi cengiz sen lise 1 de 30 almıştın ben de öyle kalakaldım adamın karşısında...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

abcengiz bunu yazdı:
    -----------------------------

Şimdi hocadan hocaya değişiyor bu konu. Adam matematikçi olunca beyin saat gibi işliyor. İşte düşün daha geçen bana dedi cengiz sen lise 1 de 30 almıştın ben de öyle kalakaldım adamın karşısında...

Gene 30 alıcan gbi druyo cengiz.. İşi bilicen bi alicengizlik yapıcan :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

MUHRIP bunu yazdı:

İşte almamak için burada konu açtımya :):)  ... Yardımcı olacak kimse de yok galiba....

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

abcengiz bunu yazdı:

MUHRIP bunu yazdı:

İşte almamak için burada konu açtımya :):)  ... Yardımcı olacak kimse de yok galiba....

İşte o yüzden alıcan dedm ya :) ;)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

Ben de umut var burdan kimse kolay kolay eli boş dönmüyor :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLYSeRo
    HoLYSeRo's avatar
    Erkek

banada karakök 2000 2009 yılında cıkmış sorular öss de :( konu anlatımı bıde

https://open.spotify.com/playlist/23XNoEDF9D23pojmlqnUWV?si=BiCIFFwARDW4egNxtWCSNw
Toplam Hit: 904 Toplam Mesaj: 10