Matematik Performans Ödevim İle İlgili Murid'lerden Yardım İstiyorum
-
Matematik Performans Ödevim Sayılar ve Diziler ile ilgili Murid'lerden yardım istiyorum. Konu anlatımı değil ... Bu tür ödevlerin download yapılabildiği üyeliğin ücretsiz olduğu site tavsiyelerinizi istiyorum...
-
http://www.cahitkome.com/etiket/diziler-konu-anlatim
hocam konu anlatımı diilse yazacaksın demektir
bunun için yine videoyu izleyerek notlar tutabilirsin.
soru çözümleri falan da var.
-
KafirImam ödevimi teslim etmem için çok az bir süre kaldı ve not tutacak kadar zamanım yok bilmem anlatabildim mi. Yazılı olsa çok daha makbüle geçer...
-
Valla en olmadı benm taktği yap Hocam ben size gtirdim hatrlamıyomsuunz ? Hatta beraber baktık en çok benmkini beğendiniz.. Ödev neydi dese blmiorum ama 95 aldım ;)
-
Şimdi hocadan hocaya değişiyor bu konu. Adam matematikçi olunca beyin saat gibi işliyor. İşte düşün daha geçen bana dedi cengiz sen lise 1 de 30 almıştın ben de öyle kalakaldım adamın karşısında...
-
abcengiz bunu yazdı:
-----------------------------
Şimdi hocadan hocaya değişiyor bu konu. Adam matematikçi olunca beyin saat gibi işliyor. İşte düşün daha geçen bana dedi cengiz sen lise 1 de 30 almıştın ben de öyle kalakaldım adamın karşısında...
Gene 30 alıcan gbi druyo cengiz.. İşi bilicen bi alicengizlik yapıcan :) -
MUHRIP bunu yazdı:
Gene 30 alıcan gbi druyo cengiz.. İşi bilicen bi alicengizlik yapıcan :)
-----------------------------İşte almamak için burada konu açtımya :):) ... Yardımcı olacak kimse de yok galiba....
-
abcengiz bunu yazdı:
MUHRIP bunu yazdı:
Gene 30 alıcan gbi druyo cengiz.. İşi bilicen bi alicengizlik yapıcan :)
-----------------------------İşte almamak için burada konu açtımya :):) ... Yardımcı olacak kimse de yok galiba....
İşte o yüzden alıcan dedm ya :) ;) -
Ben de umut var burdan kimse kolay kolay eli boş dönmüyor :)
-
banada karakök 2000 2009 yılında cıkmış sorular öss de :( konu anlatımı bıde