Matematik Problemleri
-
Arkadaşlar bu matematik problemlerini nasıl halledebilirim? Önümüzdeki sınavlarda matematikten nasıl yüksek sonuç alabilirim? Özellikle problemler filan...
-
Çok soru çözerek.
-
İnternet açıkken biraz zor. Hatta direkt bilgisayar açıkken..
-
online ders anlatan siteler war ekol hoca gibi ordan destek alabilirsin
-
problemleri çözme onlarla seviş
-
JPriest bunu yazdı:
-----------------------------İnternet açıkken biraz zor. Hatta direkt bilgisayar açıkken..
-----------------------------
-
Problemler bakkal hesabı gibi yahu ygs de :S Şimdi ben sana şu ana kadar yaptığımı anlatıyım.
YGS mat 2 bölüm
1. Bölüm Temel Matematik Kuralları (Konuları)
Nedir Onlar?
Sayılar
Temel Kavramlar (Faktöryele kadar olan kısım)
Bölme bölünebilme
Rasyonel Sayılar
Üslü sayılar
Köklü Sayılar
Basit Eşitsizlikler
Mutlak Değer
2. Bölüm nedir?
Problemler
Problemleri çözebilmek için rasyonel sayılara kadar olan kısımı bilmen gerek özellikle rasyonel sayıları üslü ve köklü sayıları kullanacaksın.
Dediklerimi hallet problemler ayağına gelecek...
-
ExpirE bunu yazdı:
-----------------------------
Problemler bakkal hesabı gibi yahu ygs de :S Şimdi ben sana şu ana kadar yaptığımı anlatıyım.
YGS mat 2 bölüm
1. Bölüm Temel Matematik Kuralları (Konuları)
Nedir Onlar?
Sayılar
Temel Kavramlar (Faktöryele kadar olan kısım)
Bölme bölünebilme
Rasyonel Sayılar
Üslü sayılar
Köklü Sayılar
Basit Eşitsizlikler
Mutlak Değer
2. Bölüm nedir?
Problemler
Problemleri çözebilmek için rasyonel sayılara kadar olan kısımı bilmen gerek özellikle rasyonel sayıları üslü ve köklü sayıları kullanacaksın.
Dediklerimi hallet problemler ayağına gelecek...
-----------------------------en önemli özelliği unutmussun... Denklem Çözmeyi ve kurmayı bilmeyen biri Prolemleri kesinlikle çözemez...
Arkadasın dediklerini yapıp denklem konusuna ayrı bi çalışıp üstünde durursanız mantığını anlarsanız Problemler çok uğrastırmayacaktır adamı.... şahsen 1 ay öncesine kadar çözemiyordum problem şimdi çeşitli fanteziler uyguluyorum... denklem kurma ce çözme konusunu iyi bilmelisiniz...
-
Doğru demişsin unutmuşum yazmayı....