Matematik Severlere Duyurulur..
-
www.matematikciler.ws.tc adresinden Matematik ve güncel Konularla ilgili Hertürlü Bilgiye Ulaşabilirsiniz.
Saygılarımla. -
matematik kadar sinşir olduğuğum ders yok.kaç seneddir bi geçemedim.ilk okuldan başladım kalmaya üniversitede bile devam bi matematik var sürünüyo bıktım bu matematikten.
-
Matematik Malesef Birçok Kişinin ortak Problemi ama bu Matematiğin sinirliğinden değil de Bizlere Anlatanların sinirliğinden. Oysa Matematik kadar zevkli şey yoktur.
www.matematikciler.ws.tc -
kesinlikle öğreten den öğretene değişiyo mesela benim matematik öğretmenim 6. sınıfta daha ilk derste kulağımı bir çekmiştiki koptu sandım ve şimdi sosyal bilgiler öğretmeniyim o adam ın yerine başka bir öğretmen olsaydı belki matematik öğretmeni olurdum
-
walla matematik kadar güzel bişey yok yaw. şuan bir tarikat isek bu matematikçilerin ve fizikçilerin sayesinde çünkü onlar sayesinde bilgisayar oluşturuldu. ---- benim babam bi matematik öğretmeni aynı zamanda amatör-pro arasında c0der :D. bide şöyle bişey var ; bir imamın oğlu namaz kılmaktan pek hoşlanmaz. babam matematikçi ama seviyom matematiği.
Toplam Hit: 1049 Toplam Mesaj: 5