Matlab GUI Açı Ölçer Yardım?
-
s.a. hocalar iyisinizdir işallah, geçmiş kurban bayramınız mübarek olsun, yaklaşık bir haftadır bi proje ile ilgileniyorum ve bi noktada tıkandım müridler, çevremede bilen kimse yok :/
problem şu:
matlab GUİ de ben
1 tane axes
2 tane button koydum ve button 1 -ileri button 2 -geri oluyor hoca
amacım şu bu butonlara basarak axes birde bir çember çizip içinede bitane merkezden çemberin ucuna giden bi çizgi çizdiricem ve ileri bastığımda bu çizgi merkeze sabit olmak şartıyla yukarı geri bastığımda da aynı şart ile aşağı gitmesini istiyorum
burdaki yapmaya çalıştığım şey bi açı ölçer gibi bişey çemberin ortasındaki çizgi yer değiştikçe ilk konum-son konumdan aradaki değişen açıyı göstermek isityorum..
umarım analatabildim müridler olay çok basit ama ben gui ye çok yabancıyım birsürü kod yazdım çoğunu bitirdim ama bu gui de takılıyorum yardım edebilriseniz çok sevinirim.sorun şurdaki arkadaşın aynısı(ingilizce): http://stackoverflow.com/questions/16937150/animating-a-turntable-using-matlabs-guide
-
bi kaç bişey denicem hocam 1-2 saat içinde ama çok acele değildir umarım
-
sağolasın hocam acelem yok, forumdan bi mürid halletti, genede sende ilgilenmek istersen fikrine açığım yoksa senle paylaşabilirim kodu..