Matlab Simulink

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    daralgeldi
    daralgeldi's avatar
    Erkek
    koduumun hocası görüntü işleme dersi için bi ödev verdi... allah rızası için matlab'daki simulink'in block'ları hakkında bilgisi olan varsa bi zahmet yardım eli uzatsın... şiştim wallahi yaaa... :(

//D@R@L63LD! the Certified Java Architecture...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    one lan? :D

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    daralgeldi
    daralgeldi's avatar
    Erkek
    dersin hocası dedi ki: simulink ile bi block tasarımı yapın ve simulink içerisinde bulunan "video and image processing block" altında yer alan bloklar hakkında bilgi verin falan dedi... ama işin özü, ben 1 haftadır uuraşıom ve ne i bilgi yazabildim ne de ödevi tamamlamaya yaklaşabildim... allahın cezası dersten kalacam bu gidişle yaaa . :(

//D@R@L63LD! the Certified Java Architecture...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek

Hocaların hakkında öyle şeyler düşünme..

Matlab'ın yardım dosyaları işini görür gibime geliyor.

Program kuruluysa bilgisayarında komut satırına help yaz, ordaki dökümanları bi oku..

Kurulu değilse forumda ara, paylaşılmıştı zamanında..

Sen hiç kaval çaldın mı?
Toplam Hit: 2533 Toplam Mesaj: 4