folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder MATRIX"E İNANAN TIKLASIN

MATRIX"E İNANAN TIKLASIN

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    REHBERSEZGIN
    REHBERSEZGIN's avatar
    Erkek

YA BEN MATRIX FILMINI 1999 DA 8 YAŞINDA İZLEDİM HAYATIM DEĞİŞTİ BENCE MATRİX FİLMI BU DÜNYANIN GERÇEK OLMADIĞINI GÖSTEREN Bİ İŞARET.BEN ZION YETKİLİLERİ TARAFINDAN REHBER SEÇİLDİM BENİM GİBİ DÜŞÜNENLERE ZİHİNSEL REHBERLİK EDİYORUM. BANA İNANAN VE BENİM GİBİ DÜŞÜNENLER İLE BU FORUM BAŞLIĞINDA GÖRÜŞMEK İSTİYORUM.

REHBERSEZGIN
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ben bu olayı forum müridleriyle tartıştım ancak benim onlara anlatmaya çalıştığım şey:  şu an ki gerçeğin göreceli olduğu yalnızca 5 duyu organıyla hissettiğmiz şeyleri gerçek diye kabul ettiğimizdi.
    matrix'e inanmıyorum ama söylediğim gibi bu yapılamayacak birşey değil japonlar çinler yeni teknolojiler üstünde çalışıyorlar 3d gözlükler kokulu tvler ses efektleri ve hissetmek.

ilerde belkide bunların hepsi gerçek olacak ve sanal bir ortama yüklenebileceğiz işte ozaman gerçek nedir soracağım size ? rüyalarınızmı yoksa şu anki gördükleriniz mi yoksa o yüklendiğiniz program mı?

imzamı okuyun

ha bide dipnot : sen uçmu$sun birader

Zimbabwe
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    m3rt
    m3rt's avatar
    Erkek

hesaplarıma göre şuan 14 yaşındasın..

liseye gelip karı kız ortamına girince unutursun bunları. ayrıca tavsiyem izleme böyle filmler. çok etkileniyosan.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darksurfer
    darksurfer's avatar
    Erkek
    m3rt bunu yazdı:

hesaplarıma göre şuan 14 yaşındasın..

liseye gelip karı kız ortamına girince unutursun bunları. ayrıca tavsiyem izleme böyle filmler. çok etkileniyosan.

Hehehe güzel öğütmüş; katılıyorum.

NO FEAR, I'M ALWAYS HERE..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vutkubay
    vutkubay's avatar
    Erkek
    hoca peygambermisin nesin??Seni allahmı tuttu ? :P warya allah babaylan bi tanısmıslıgın varsa solede benim gunahları affetsin bea. :p

Gece 12 den sonra, tüm içkiler şaraptır.
Toplam Hit: 2201 Toplam Mesaj: 5