Mavi Ekran...
-
Sorun imzası:
Sorunlu Olay Adı: BlueScreen
OS Sürümü: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Yerel Kimlik: 1055
Sorun hakkında ek bilgiler:
BCCode: 19
BCP1: 00000003
BCP2: 82B829D8
BCP3: 62AF2886
BCP4: 01C73092
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 256_1Birkaç defa mavi ekran geldi bilgisayar kapanıp açılıyor ve sonrada yukarıdaki bilgi ekranı geliyor netten baktım ama buna benzer bişi bulamadım.Problem ne olabilir?bu arada win 7 kullanıyorum
-
walla aynı win 7 yükledim bazı programları açmaya çalışınca bu mavi ekranla karşılaştım bazen kendisi otomatik yeniden başlattı bazende ben reset atmak zorunda kaldım.sebebini bende merak ediyorum.şimdi xp ye döndüm bu yüzden
-
problem %60 ihtimalle donanımsal
hdd de problem olabilir hacı.
geri kalan %40 da işletim sistemi kurulurken hata yapılmş yada sonradan sistem dosyalarını etkileyebilecek bir virüs yemiş olabilirsin .
-
hocam sadece w7 de aldın demi bu hatayı onceden karşılaşmadın ?
ram'lar uyumsuz olabilir en ufak frekans ta çat .. maviye dönüyor ekran
Ram'ları bi kont et
Biosun güncel mi ?
loader dan dolayıda olabilir lisanslaştırdığın dosyadan .. -
Çokta ısınmıştım bu win 7 ye oldumu şimdi.
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------
hocam sadece w7 de aldın demi bu hatayı onceden karşılaşmadın ?
ram'lar uyumsuz olabilir en ufak frekans ta çat .. maviye dönüyor ekran
Ram'ları bi kont et
Biosun güncel mi ?
loader dan dolayıda olabilir lisanslaştırdığın dosyadan ..
-----------------------------Bilgisayara linux yüklü geldi (acer ın free doss olayı) kendim win 7 yükledim diğerlerinde yapıyormu bilmiyorum ama aynı loader kullanan arkadaşlarda böyle bi sorun olmadı.
-
bana kalırsa yanlış driver yüzünden yapıyor. ha nerden biliyosun derseniz aynı durum bi laptoba win7 yüklerken denk geldi. ekran kartı driverini değiştirdik sorun ortadan kalktı.
-
hayaletkurt bunu yazdı:
-----------------------------
bana kalırsa yanlış driver yüzünden yapıyor. ha nerden biliyosun derseniz aynı durum bi laptoba win7 yüklerken denk geldi. ekran kartı driverini değiştirdik sorun ortadan kalktı.
-----------------------------Tüm Driver ları acer ın kendi sitesinden indirip kurmuştum ama tekrar indirir kurarım. İlgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ederim