Mavi Ekran Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Arkadaşlar işyerinde kullandığım bilgisayarda MS XP SP3 yüklü,

7-8 aydır bazen mavi ekran hatalrı veriyordu sebepleriyse muhtelif proğramlarda herhangi bir işlem yaparken yada poğramdan çıkış yaparken mouse donuyor yaklaşık 1 dakika sonra mavi ekra geliyordu.

Bu mavi ekranda; Geçersiz işlem yürüttü v.b. zırvalar " oluyordu. Bilgisayarı kapatıp açtığımda sorun kalmıyordu.

Az önce msn'den çıkış yapmak isterken yine dondu, mavi ekran geldi. Bilgisayarı kapatıp açmak isterken sürekli kendini sıfırlamaya başladı, güvenli kip felan fayda etmiyor.

Sizce format gereklimi ?

Tşk.ler

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

hdd yolcu gibi geliyor bende hdd degiştirince sorun ortadan kalktı

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Peki sence format atsam, disk silmeden direkt üstüne kursam bilgileri kurtarana kadar ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
    -----------------------------

Peki sence format atsam, disk silmeden direkt üstüne kursam bilgileri kurtarana kadar ?

-----------------------------

başka ppc de dene öyle al yedeklerini hem zaten çalışıyor pc arada diyorsun çalıştıgı zamanlarda yedegini al

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
Toplam Hit: 637 Toplam Mesaj: 4