Mavi Ekran Hataları (Kodlarıda İçinde) /Yardım/
-
S.a arkadaşlar bilgisayar günde 3 - 4 kere mavi ekran hatası veriyor. Birkaçkere konu açtım ama hata kodlarınıda istedi arkadaşlar bende bi 15 günden beri hataları bi kenara yazdım simdi size sunuyorum. Yorum size kalmış (bilgisayarım yaşayacakmı ?? durumu çokmu kötü ?? ) yardımcı olan arkadaşlara teşekürü bir borç bilirim...
Mavi Ekran Hataları:
PFN_LIST_CORRUPT
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
MEMORY_MANAGEMENT
PAGE_FAULT_IN_NONPAGET_AREA
BAD_POOL_HEADER
-
hata kodlarından bikaç araştırma yaptım microsoft diyorki,donanın sürücülerinden yada Ram dan kaynaklandıgını söylüyor.
çözüm için şöyle bi adım atabilrsin.bilgisayarında ram nedir biliyorsan!,vede birden fazla ise tek kullanmayı denemelisin.
eğer tek ise diğer bi slota dikkatli bi şekilde takarak tekrar hata alıp almaycagını kontorol etmen grekiyor.
-
evett mavi ekran hatalarının çogu ram ler yüzündendir.
-
program çakışmalarıda olabilir..
örnek : msn plus ile counter strike hile koruması sxe gibi..
-
bi format at, devam ederse ramin bozuk değiştir hocam...
-
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------hata kodlarından bikaç araştırma yaptım microsoft diyorki,donanın sürücülerinden yada Ram dan kaynaklandıgını söylüyor.
çözüm için şöyle bi adım atabilrsin.bilgisayarında ram nedir biliyorsan!,vede birden fazla ise tek kullanmayı denemelisin.
eğer tek ise diğer bi slota dikkatli bi şekilde takarak tekrar hata alıp almaycagını kontorol etmen grekiyor.
-----------------------------bende internette araştırdım ama pek olumlu bi sonuca varamadım ram 256 idi ben 512 taktım sonra pc canavar gibi oldu ama 1 - 2 ay sonra mavi ekranlar başladı nedendir bilmem format hariç bi çözüm yolu yokmudur acaba ????