folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Mavi Ekran Hataları (Kodlarıda İçinde) /Yardım/

Mavi Ekran Hataları (Kodlarıda İçinde) /Yardım/

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mst16
    mst16's avatar
    Erkek

S.a arkadaşlar bilgisayar günde 3 - 4 kere mavi ekran hatası veriyor. Birkaçkere konu açtım ama hata kodlarınıda istedi arkadaşlar bende bi 15 günden beri hataları bi kenara yazdım simdi size sunuyorum. Yorum size kalmış  (bilgisayarım yaşayacakmı ??  durumu çokmu kötü ?? )   yardımcı olan arkadaşlara teşekürü bir borç bilirim...

Mavi Ekran Hataları:

PFN_LIST_CORRUPT

IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL

MEMORY_MANAGEMENT

PAGE_FAULT_IN_NONPAGET_AREA

BAD_POOL_HEADER

Hayat bir uykudur, ölünce uyanır insan; sen erken davran.ölmeden önce uyan....Profilinde tek yorum olan insan... Msn: schadow@w.cn
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

hata kodlarından bikaç araştırma yaptım microsoft diyorki,donanın sürücülerinden yada Ram dan kaynaklandıgını söylüyor.

çözüm için şöyle bi adım atabilrsin.bilgisayarında ram nedir biliyorsan!,vede birden fazla ise tek kullanmayı denemelisin.

eğer tek ise diğer bi slota dikkatli bi şekilde takarak tekrar hata alıp almaycagını kontorol etmen grekiyor.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MosgzA
    MosgzA's avatar
    Erkek
    evett mavi ekran hatalarının çogu ram ler yüzündendir.

www.metalheadtr.com | www.doom-metal.org
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

program çakışmalarıda olabilir..

örnek : msn plus ile counter strike hile koruması sxe gibi.. 

Boş İşler Uzmanı..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

bi format at, devam ederse ramin bozuk değiştir hocam...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mst16
    mst16's avatar
    Erkek

siyahbereli bunu yazdı:
    -----------------------------

hata kodlarından bikaç araştırma yaptım microsoft diyorki,donanın sürücülerinden yada Ram dan kaynaklandıgını söylüyor.

çözüm için şöyle bi adım atabilrsin.bilgisayarında ram nedir biliyorsan!,vede birden fazla ise tek kullanmayı denemelisin.

eğer tek ise diğer bi slota dikkatli bi şekilde takarak tekrar hata alıp almaycagını kontorol etmen grekiyor.

-----------------------------

bende internette araştırdım ama pek olumlu bi sonuca varamadım ram 256 idi ben 512 taktım sonra pc canavar gibi oldu ama 1 - 2 ay sonra mavi ekranlar başladı nedendir bilmem format hariç bi çözüm yolu yokmudur acaba ????

Hayat bir uykudur, ölünce uyanır insan; sen erken davran.ölmeden önce uyan....Profilinde tek yorum olan insan... Msn: schadow@w.cn
Toplam Hit: 1804 Toplam Mesaj: 6