Mavi Ekran Hatası
-
Resimdeki mavi ekran hatasını alıyorum ne yaparsam yapıyım düzelmiyor.
Windows 7 kullanıyorum açılışta onar felen diyo onu seçiyorum sonra tarıyo sorunu onarılamadı rapor gönder /gönderme şeklinde geri mesaj döndürüyo
güvenli modda açmaya çalışıyorum yada diğer seçeneklerde ama her seferinde aynı hatayı alıyorum .Bilen varsa yardım edebilir mi şuan çok müşkül durumdayım.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. -
masaüstü bir bilgisayar olsa her türlü yardım edicem amma işte laptop olunca o işin uzmanları farklı ama en basitinden örnek olarak bios defaut yapabilirsin.
-
Hacim
Google amca diyorki Inaccessible boot device. Yani Boot aygitina baglanilamiyor.
Son zamanlarda yeni bir driver(aygit) falan yuklediysen onu kasayi acip cikar. Reboot et. belki cozulur.
Gecmis olsun
-
sniperscope bunu yazdı:
-----------------------------
Hacim
Google amca diyorki Inaccessible boot device. Yani Boot aygitina baglanilamiyor.
Son zamanlarda yeni bir driver(aygit) falan yuklediysen onu kasayi acip cikar. Reboot et. belki cozulur.
Gecmis olsun
-----------------------------
Laptop değilmi o yav ? -
evet laptop :D
-
Regedit, virüs, eksik sistem veya sürücü dosyası nedeniyle bu hatayı almış olabilirsiniz.
1.Diskinizi sökün, başka bir bilgisayarda virüs taramasından geçirin.
2.Win7 dvd sini takın, başlangıç onarmayı çalıştırın, bilgisayarınızı onarın seçeneğini seçin, sonu tıklayın.
Sorunu çözemezseniz, yeniden kurulum yapın veya format atın.
-
Bazen bu sorun AHCI sürücülerinden kaynaklanabilmekte. Birkaç defa başıma gelmişliği var, IDE moduna almayı da deneyebilirsin. Bu da sorunu çözmezse doğal olarak format.