Mavi Ekran Hatası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo

Selam müritler. İnternete girdiğimde sürekli BAD_POOL_HEADER hatası verip çöküyor pc , bsod yani mavi ekran veriyor. hızlı hızlı yazıyorum.

Hatanın *.dmp dosyasını analiz edip bana hangi driverda hata olduğunu söyleyebilecek bir mürit lazım.

Sistem Windows 8.1 (x64) Amd işlemci. gerisini boşverin ramler falan sağlam. internetten dolayı hata veriyor ya da antivirüs. en olmadık ihtimal WinPcap'dan dolayı.

Burda vermek istemiyorum , ram dump'u olduğu için araya şifre vs kaynar güvenilir gördüğüm bir müride vereceğim. 

Yapabilecekler konu altında yazabilirse ben de pm ile dump dosyasını göndereyim.  İşi kendim çözemedim , WinDbg çalışmadı nedense.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo

up

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo

son bi up yapıyorum :(

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Theholiqan
    Theholiqan's avatar
    Erkek

Aynı sorunu şöyle bir yerde almıştım bir web sitesine chrome üzerinden ve win 7 den giriyorduk ve pc otomatik bu hatayı veriyor sebebini çözemedim. İşten anlayan bir arkadaş chrome exploit olabilir demişti.

Ama senin durum farklı tabi hocam

Bize çağ dışı diyorlar Doğrudur; Çağlar açtık, çağlar kapattık Çağlar bizden geri!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo
    Theholiqan bunu yazdı

Aynı sorunu şöyle bir yerde almıştım bir web sitesine chrome üzerinden ve win 7 den giriyorduk ve pc otomatik bu hatayı veriyor sebebini çözemedim. İşten anlayan bir arkadaş chrome exploit olabilir demişti.

Ama senin durum farklı tabi hocam

doğrudur hocam. dmpchk.exe ve saz arkadaşları bende yok , birisi bana .dmp'ta nelerin olduğunu falan yazsa yine kendim halledeceğim. benim pc biraz garip , daha doğrusu hayatım garip amk. bi işimi de zorlanmadan yapamadım.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo

Muritler up yapmaktan konu silinecek ama mevzu önemli bir mevzu olmasa konu açmazdim

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

benim aklıma ilk memtest86 ile ramleri bir test etmen geldi. genelde ramden veriyor bu hatayı. ama, DH dede şöyle bişi yazılmış. yanlış driverda olabilir gibi geldi bana.

arkadaşlar kurmuş olduğunuz işletim sistemine ait sürücü yoksa örnek arkadaşım tespit yapmış wus 201 airties adaptör win7 driveri olmadığından bu hatayı veriyor yani kullandığımız tüm donanımların kurduğumuz işletim sistemine uygun sürücüleri olması gerekiyor boşuna yorulmayın formatla alakası kesinlikle yok

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo
    crimeangel bunu yazdı

benim aklıma ilk memtest86 ile ramleri bir test etmen geldi. genelde ramden veriyor bu hatayı. ama, DH dede şöyle bişi yazılmış. yanlış driverda olabilir gibi geldi bana.

arkadaşlar kurmuş olduğunuz işletim sistemine ait sürücü yoksa örnek arkadaşım tespit yapmış wus 201 airties adaptör win7 driveri olmadığından bu hatayı veriyor yani kullandığımız tüm donanımların kurduğumuz işletim sistemine uygun sürücüleri olması gerekiyor boşuna yorulmayın formatla alakası kesinlikle yok

Hocam işin aslı driver zaten.  Yüklü olanlardan biri hatta veriyor. O yüzden Ram dump unu verip dmpchk den çıkan şeyleri istiyorum

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hoca minidump dosyasını at bi bakayım.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo
    torpedo_XL bunu yazdı

Hoca minidump dosyasını at bi bakayım.

Allah razi olsun 1-2 saate gönderiyorum

Toplam Hit: 936 Toplam Mesaj: 10