Mavi Ekran Hatası
-
Selam müritler. İnternete girdiğimde sürekli BAD_POOL_HEADER hatası verip çöküyor pc , bsod yani mavi ekran veriyor. hızlı hızlı yazıyorum.
Hatanın *.dmp dosyasını analiz edip bana hangi driverda hata olduğunu söyleyebilecek bir mürit lazım.
Sistem Windows 8.1 (x64) Amd işlemci. gerisini boşverin ramler falan sağlam. internetten dolayı hata veriyor ya da antivirüs. en olmadık ihtimal WinPcap'dan dolayı.
Burda vermek istemiyorum , ram dump'u olduğu için araya şifre vs kaynar güvenilir gördüğüm bir müride vereceğim.
Yapabilecekler konu altında yazabilirse ben de pm ile dump dosyasını göndereyim. İşi kendim çözemedim , WinDbg çalışmadı nedense.
-
up
-
son bi up yapıyorum :(
-
Aynı sorunu şöyle bir yerde almıştım bir web sitesine chrome üzerinden ve win 7 den giriyorduk ve pc otomatik bu hatayı veriyor sebebini çözemedim. İşten anlayan bir arkadaş chrome exploit olabilir demişti.
Ama senin durum farklı tabi hocam
-
Theholiqan bunu yazdı
Aynı sorunu şöyle bir yerde almıştım bir web sitesine chrome üzerinden ve win 7 den giriyorduk ve pc otomatik bu hatayı veriyor sebebini çözemedim. İşten anlayan bir arkadaş chrome exploit olabilir demişti.
Ama senin durum farklı tabi hocam
doğrudur hocam. dmpchk.exe ve saz arkadaşları bende yok , birisi bana .dmp'ta nelerin olduğunu falan yazsa yine kendim halledeceğim. benim pc biraz garip , daha doğrusu hayatım garip amk. bi işimi de zorlanmadan yapamadım.
-
Muritler up yapmaktan konu silinecek ama mevzu önemli bir mevzu olmasa konu açmazdim
-
benim aklıma ilk memtest86 ile ramleri bir test etmen geldi. genelde ramden veriyor bu hatayı. ama, DH dede şöyle bişi yazılmış. yanlış driverda olabilir gibi geldi bana.
arkadaşlar kurmuş olduğunuz işletim sistemine ait sürücü yoksa örnek arkadaşım tespit yapmış wus 201 airties adaptör win7 driveri olmadığından bu hatayı veriyor yani kullandığımız tüm donanımların kurduğumuz işletim sistemine uygun sürücüleri olması gerekiyor boşuna yorulmayın formatla alakası kesinlikle yok
-
crimeangel bunu yazdı
benim aklıma ilk memtest86 ile ramleri bir test etmen geldi. genelde ramden veriyor bu hatayı. ama, DH dede şöyle bişi yazılmış. yanlış driverda olabilir gibi geldi bana.
arkadaşlar kurmuş olduğunuz işletim sistemine ait sürücü yoksa örnek arkadaşım tespit yapmış wus 201 airties adaptör win7 driveri olmadığından bu hatayı veriyor yani kullandığımız tüm donanımların kurduğumuz işletim sistemine uygun sürücüleri olması gerekiyor boşuna yorulmayın formatla alakası kesinlikle yok
Hocam işin aslı driver zaten. Yüklü olanlardan biri hatta veriyor. O yüzden Ram dump unu verip dmpchk den çıkan şeyleri istiyorum
-
Hoca minidump dosyasını at bi bakayım.
-
torpedo_XL bunu yazdı
Hoca minidump dosyasını at bi bakayım.
Allah razi olsun 1-2 saate gönderiyorum