Mavi Ekran Hatası
-
güncelleştirmeler yüklenirken surekli mavi ekran hatası veriyor , varmı cozum ?
-
Çözüm Format hiç uğraşmaya değmez :)
-
bilgisayarı güncelleyince bilgisayarında daha çok açık çıkıyor windows ta ayrıca ram lerini kontrol et bozulmuştur sp2 -4 güncellemesini kullan sistemi de
-
bence mavi ekranda yazan hata kodunu bi yere not et www.microsoft.com a gir oradan bak ne ile ilgiliymiş donanım ile ilgili değilse uğraşma bas formatı :)
hata kodu da : 0x0000003R (salladım) falan gibi bişeydir
-
hep mavi ekran hatası sonrada format önerileri
çözümün linuxte yatıyo :p
-
flayk bunu yazdı:
-----------------------------hep mavi ekran hatası sonrada format önerileri
-----------------------------
valla linux u bir defa yükledim bir daha da yüklemem bana göre değil ayrıca sistemle değil ram la -
mavi ekransa büyük ihtimal ramlerden kaynaklıonudur ama sen yinede hata koduna göre çözümünü arat microsoftta.onuda ben burda öğrendim.
-
saiLoRa bunu yazdı:
flayk bunu yazdı:
-----------------------------hep mavi ekran hatası sonrada format önerileri
valla linux u bir defa yükledim bir daha da yüklemem bana göre değil ayrıca sistemle değil ram la
-----------------------------zaten linux bi defada öğrenilecek gibi değil biras ilgi istiyo ama öğrendikten sonrada hiç bırakmak istemessinn bağımlılık yapıyo çünkü ayrıca kullandıkça farklı bi dünyada olduğunun farkına warabilirsiniz
-
syklops bunu yazdı:
-----------------------------bu arada bu mavi ekran olayı sadece güncelleştirmelerdemi oluyo ?
şunu bi dene istersenn bilgisayarım>çalıştır komutuna sfc/scannow komutunu yaz ve cd-rom’a win xp cd’nizi tak biras uzun sürer ama windowstaki hatalı olan dosyaları düseltir
-
flayk bunu yazdı:
-----------------------------syklops bunu yazdı:
-----------------------------bu arada bu mavi ekran olayı sadece güncelleştirmelerdemi oluyo ?
şunu bi dene istersenn bilgisayarım>çalıştır komutuna sfc/scannow komutunu yaz ve cd-rom’a win xp cd’nizi tak biras uzun sürer ama windowstaki hatalı olan dosyaları düseltir
-----------------------------evet suan sadece guncellestırmelerde ben kapadım guncellestırmelerı , anlarttıklarını ve anlattıklarınızı denıcem eyvallah saolun
-
mikroproje.com a gir ordaki adımları takip et..sorunun neden kaynaklandığını buyuk ihtimal bulursun..