folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Mavi Ekran Hatası İçin Yardım ?

Mavi Ekran Hatası İçin Yardım ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

0x00000050 hatası için yardım edermisiniz

bilgisayarı actıktan 10 dk. sonra hatayı alıyorum

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

http://www.google.com.tr/search?q=0x00000050

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

karışmayayım dedim ama olmuyor maalesef, sevgili nazi arkadaşım böyle konu açarsan ve açtığın konunun içi bu kadar boş olursa herkez sana google amcayı gösterir,bilgisayar ile ilgili hatalarda ilk önce donanım bileşenleri listelenirki karşı tarafta bunu anlasın ve yardımcı olsun yoksa herkez müneccim değil,sen hata kodunu yazdın diye işte tam çözümü budur bunu yap düzelir diyemez çünkü senin bilgisayar bileşenlerinin ne olduğunu kimse bilmiyor senden başka bu yüzden kimse yardım etmiyor...

Toplam Hit: 759 Toplam Mesaj: 4