Mavi Ekran Hatasını Okumak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Dizüstünü kıracağım bu mavi ekran iletisinden ya sistem açılmıyor ya açıldığı anda önemli bir hatadan kurtarıldı diyor tüm sürücülerim güncel windows 7 64 bit kurulu tüm updateleri yapılı bi kaç kez kurdum windows u değişen bir şey olmadı, mavi ekran dosyasını ekliyorum neden olur bu sorun nasıl çözebilirim arkadaşlar, ayrıca bu mavi ekran dosyasını okutup hatasının ne olduğu anlaşılıyormuş galiba ama onu yapamadım,

http://www.dosya.tc/download/MGOqy5/122610-26878-01.rar.html

http://www.upload.gen.tr/d.php/s18/4ks4uhff/122610-26878-01.rar.html

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Mihni
    By_Mihni's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bu notebooklarda mavi ekranın aman aman bi sebebi yoktur.

1 hdd

2 ram

3 kuzey chipi

bunları dene yüzde yüz düzelecktr tabe sende deneyemecksin istanbulda olsan yardımcı olurdum ama deilsin die biliorum...

edit:ben the_behulder bunuda pm atabilirsinfark etmes:D

Peyami Rullaz Penguen Rullaz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

yani herşeyden olabilir kodu görebiliyorsan not al google arat

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Kodu göremiyorum saniye sürmüyor resetlenmesi,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek
    açıldığı sürede,bilgisayarı güvenli modda ağ desteği ile başlatıp aynı seyleri yapıp yapmadığına bak.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:
    -----------------------------

Kodu göremiyorum saniye sürmüyor resetlenmesi,

-----------------------------

F8 yaptıgında cıkan seceneklerden ""sistem hatasında otomatik olarak yeniden baslat devre dısı bırak"" seçeneği var. basarsan mavi ekranda kalır pc yeniden baslamaz dolayısıyla sende hata koduna bakabilirsin.

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
Toplam Hit: 1223 Toplam Mesaj: 6