folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Max 667Mhz Destekli Anakarta 800Mhz Ram Takilir Mi ?

Max 667Mhz Destekli Anakarta 800Mhz Ram Takilir Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

Baslik zaten konuyu ozetliyor. Net bi cevaba ulasamadim kimiai sorun cikarir diyor kimisi 667mhz olarak calisir diyor.

Amacim bu anakartta 800mhz performans almak degil sadece bu ramlarin sorun cikarmamasi.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafa_unax
    mustafa_unax's avatar
    Erkek

Takılır. 667Mhz hızında çalışır. Yapmışlığım var sorun çıkmadı. Gene araştırarak almakta fayda var.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek

Çıkarmaz düşük olanın hızıyla çalışır ram alırken işlemcinin desteklediği frekans hızına, soket ddr 3 mü 2 mi, anakart hangi hızı destekliyo kaç gb a kadar görüyo ,  oc yapılacaksa ramin cl değerine bakılır , burda sorun çıkartacak noktalar anakartın marka uyumsuzluğu ( msı anakrtlara gskill ler daha uyumlu felan ) bi de ddr 3 mü 2 mi 

Ben uzman yada bilir kişi değilim yakın tarihte 3 pc topladım ordan az buçuk bilgim var :)

Edit :bu arada 1 sene öncesine kadar bende 667 mhz destekli anakartı 2 tane 800mhz ram takılı halde kullanıyordum 5 sene kullandım sıkıntı çıkmadı , biosta 667mhz gözüküyordu yani desteklenen hız kadar çalışıyordu 

piiiranha9242 tarafından 08/Oca/16 12:25 tarihinde düzenlenmiştir

..Morali hep bozuk olan insan..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ram' ler arasında düşük olana göre çalışır. En düşük ram' in hızı anakarttan yüksekse anakartın desteklediği hızda çalışır.

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

çalışması ile birlikte olası yazılımsal hatalar da alabilirsin.

çok sağlıklı bir şey yapmadığını bilmen lazım. bios güncellemesi ile sorunları düzeltenler var ama genel anlamda çalışıyor ama arkasında saçma sorunlarıda getirme olasılığı yüksek

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

Siparisi verdim. Netten baktim kit olayi olunca dahs iyi oluyormus kacirmiyim dedim. Artik denedikten sonra bilgi veririm calisip calismadigina dair.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı

Siparisi verdim. Netten baktim kit olayi olunca dahs iyi oluyormus kacirmiyim dedim. Artik denedikten sonra bilgi veririm calisip calismadigina dair.

Yaw ortak sende benim gibi yapma ölü yatırım denilen şey oluyo şu yaptığın rami yükseltmen bişe değiştirmez işlemci çok önemli durumun az kurtarır gibiyse 1400 tl ye canavar gibi sistem toplayalım sana ,piyasada satılan 2200 tl lik hazır kasalara 10 basar hemde

..Morali hep bozuk olan insan..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    piiiranha9242 bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı

Yaw ortak sende benim gibi yapma ölü yatırım denilen şey oluyo şu yaptığın rami yükseltmen bişe değiştirmez işlemci çok önemli durumun az kurtarır gibiyse 1400 tl ye canavar gibi sistem toplayalım sana ,piyasada satılan 2200 tl lik hazır kasalara 10 basar hemde

Hepi gotu 55 lira verdim la :)

Sistem aklimda hocam ama iste bahar yada yaz ayini bekliyorum. Yeni atandik ancak 3 4 aya borclari temizler bi nefes alir yeniden borc altina girerin