Max Payne Kurulum?
-
arkadaşlar kendi crack yönteminizi söylermisiniz oyunu torentten 26gb olarak indirdim.
kurdum crackledim işte social clup olayı var sahte üyelik açtım ama yok. olmuyo. işte birkaç birşey daha söyelemişler güvenlik duvarından engelleme filan ama beceremedim .siz nasıl açtınız söylerseniz süper olur
-
yokmu cavap? yine kurdum yine beceremedim torrenten indirdim yanında ilaç filan verilmemiş biri yol göstersin
-
ben herşeyi yaptım
sonra sovdum 50 gb dosya 1 hafta araştırma ve 30 dk boyunca kufur ve mutlu son :)
-
Hocalar blackbox olarak indirmiştim 10gb, sorunsuz oynadım bitirdim ( http://blackboxrepack.com/max-payne-3-black-box/ )
tek sıkıntılı tarafı yüklenmesi 2.5 saat sürdü..
Burdaki update i uygula, kendi cracki içindedir zaten; inş yalan olmaz 26 gb..
Neti keserek offline modda dene belki olur.
HyP-X tarafından 17/Ağu/12 23:44 tarihinde düzenlenmiştir -
neti devre dışı bırak öyle gir hoca
-
Bilinmeyen bunu yazdı
aktivasyon istiyor yinede sosyal clup zımbırtısından çıkamıyorum
-
patates bunu yazdıBilinmeyen bunu yazdı
aktivasyon istiyor yinede sosyal clup zımbırtısından çıkamıyorum
şuan bende kuruyorum acil çözümler bekliyorum
-
cidden ayıp:)
burda kuran bir ton arkdaş var konusu vardı millet çatır çatır oynadı bir yol gösterenimiz yok anasını satem:)
-
patates bunu yazdı
cidden ayıp:)
burda kuran bir ton arkdaş var konusu vardı millet çatır çatır oynadı bir yol gösterenimiz yok anasını satem:)
sus valla patatese bağladık harbiden 1.0.0.47 patch indiriyor bende onun icin crack buldum torrentle 1kb la çekmeye calışıorm bune ya rezillik resmen sinir oldum iyicene..
-
Oyunu kurduktan sonra açmayın. Update vs yapmasın. Crack dosyasının içerisinde tüm update dosyaları mevcut. Onları çalıştırın. Ayrıca crack atın. Birde profil olacak onuda doğru yere atın oyunu açın. Giriş yapmanızı isteyecek sol tarafta hazır profil var tıklayın login olmaya çalışın offline olduğunuzdan giriş yapacak fakat hata verecek. Sonra ESC tuşuna basın oyun açılıyor.