Max Payne'ciler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Blackboxtan zamundadan yani maxpayne 3 indirdim 10 gb kurdum ancak şöyle bir sorun var run launch hatası alıyorum.oyunun dosyasına girince launcherdan gireyim diyorum neti kapatıyorum.oyunu açıyor gibi oluyor ilk yazıyı görünce hata veriyor oyundan atıyor ne yapmalıyım 10 gb kaçmasın ?

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek

hocam bu linkten http://www.gamecopyworl...c_max_payne_3.shtml#Max Payne 3 v1.0.0.82 [MULTI6] No Launcher Fix 

demişler dene bi 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı

Blackboxtan zamundadan yani maxpayne 3 indirdim 10 gb kurdum ancak şöyle bir sorun var run launch hatası alıyorum.oyunun dosyasına girince launcherdan gireyim diyorum neti kapatıyorum.oyunu açıyor gibi oluyor ilk yazıyı görünce hata veriyor oyundan atıyor ne yapmalıyım 10 gb kaçmasın ?

elder scrolls da olmuşdu bana o ses ayarlarında bişeyi 32 bit filan yapınca düzeliyodu

Converse giyen uzaylı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    dyrnade bunu yazdı

hocam bu linkten http://www.gamecopyworl...c_max_payne_3.shtml#Max Payne 3 v1.0.0.82 [MULTI6] No Launcher Fix 

demişler dene bi 

oyun şimdi hiç açılmıyor.

rapidhacker550 tarafından 14/Tem/13 22:31 tarihinde düzenlenmiştir

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

kaç saattir deniyorum açılmıyor.biri baksın deli olaacaım.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Oyunu normal olarak crackle, sonra launcher a girmeden önce internet bağlantısını kes öyle tıkla launcher a. Sonra offline play tarzı birşey çıkacak ona tıkla yardır.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Oyunu normal olarak crackle, sonra launcher a girmeden önce internet bağlantısını kes öyle tıkla launcher a. Sonra offline play tarzı birşey çıkacak ona tıkla yardır.

olmuyor internete bağlı değilsin filan diyor

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hapymy707
    hapymy707's avatar
    Erkek

bende abimle indiridm hacı hiç girme o işlere bence olmaz :D 1 ay ugraştı abim olmadı hiç degmez maxpayn 2 fln oyna bence farklı sürümleride vr ztn

yorum yoh
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    hapymy707 bunu yazdı

bende abimle indiridm hacı hiç girme o işlere bence olmaz :D 1 ay ugraştı abim olmadı hiç degmez maxpayn 2 fln oyna bence farklı sürümleride vr ztn

sıçayım bunlara :D

Toplam Hit: 1976 Toplam Mesaj: 9