Max_User_Connections Hatası?
-
User xxxxxx already has more than 'max_user_connections' active connections hatası alıyorum.
phpmysql dan SHOW VARIABLES LIKE 'max_user_connections'; sorgusunu yaptiğim da maksimum kullanıcı bağlantısının 6 oldğunu gördüm.SET GLOBAL max_user_connections = 0; sorgusunu caliştirdiğimda siniri kaldirmak için Access denied; you need the SUPER privilege for this operation diyor. Yani yetkim yokmuş. Dostlar ne yapmalıyım nasıl çözerim sorunu bilgisi olan var mı
-
up
-
Hocam pek anlamam ama sanırım root veya phpmysql'in kendi kullanıcısı ile girip değiştirmen gerekiyor.
-
Balyoz99 bunu yazdı
Hocam pek anlamam ama sanırım root veya phpmysql'in kendi kullanıcısı ile girip değiştirmen gerekiyor.
Bende öyle düşündüğüm için hostu aldığım yere isimtescile yazdım saçma saçma cevaplar veriyorlar.
isimtescil:Paylaşımlı hosting hizmetinde talep etmiş olduğunuz işlem maalesef gerçekleştirilememektedir. İyi çalışmalar dileriz.Saygılarımla.
ben: Ben bu host u kullanamayacak olduktan sonra niye aldım acaba. Ne demek gerçekleştirilemiyor. 6 Kişiden fazla üyesi olmayacak mı benim siteminisimtescil: Talep etmiş olduğunuz işlem üyeler ile ilgili bir işlem değildir. Doğrudan DB user erişimi ile yapılacak işlemdir. Hosting hesabınıza ait kotanız dahilinde dilediğiniz kadar db veri girişi sağlayabilirsiniz. İyi çalışmalar dileriz.Saygılarımla.
-
Databasede connection u kapatmadigin bir case olusuyor olabilir mi ? Adamlar hakli. O fiyata o kadar diyip limitlerler.
-
rakkoc bunu yazdı
Databasede connection u kapatmadigin bir case olusuyor olabilir mi ? Adamlar hakli. O fiyata o kadar diyip limitlerler.
ne fiyatı ne adam haklı kaç para verdik de az geldi ne kadar vercez söyle ona göre alayim. Sitemize 6 kişi girecek başka giremez öyle mi
-
FiL3MAN bunu yazdırakkoc bunu yazdı
ne fiyatı ne adam haklı kaç para verdik de az geldi ne kadar vercez söyle ona göre alayim. Sitemize 6 kişi girecek başka giremez öyle mi
sitede yazilimsal bir problem vardir, acilan database baglantisini kapatmiyordur.
-
rakkoc bunu yazdıFiL3MAN bunu yazdırakkoc bunu yazdı
sitede yazilimsal bir problem vardir, acilan database baglantisini kapatmiyordur.
Eyv hocam sağolasın teşekkürler
-
Hoca ben de karşılaşmıştım bu hatayla.
Yanlış hatırlamıyorsam bağlantıyı kapatmadığımdan ötürü olmuştu.