Maydonoz Ulkesi...
-
Ne boyle bisey gordum nede duydum bunu tum samimiyetimle soyluyorum.her z*ke atlamak diye bi tabir varya o durumdayiz.
Kendi ulkesindeki sorunlari gormezden gelen.kendi yaptiklarini mesru gosteren bir basSsbakana sahip oldugum icin utaniyorum.Sozde musluman ulkeler ve batili ulkeler ses cikarmazken neden herseye ziplayan bi hukumetimiz var.Ulkesindeki yanan canlari gormezden gelipte sinirlari disinda olana aglamak ne kadar samimi dimi.
Turkiye Cumhuriyetini Ve Turk Milletini Hicmi Hic Bu Kadar Aciz Gormedim. BasSsBakan Ne derse kafa salliyorlar.Ulan Bi sorgula bi dusun neden niye de. Sorgulamaktan aciz olduk.
Burda Ak dedigine Disarida Kara diyor.Dupeduz yalan soyluyor ama uyanmiyor sorgulamiyor lan buna disarda ak demisti diye.
Cebindeki parayi hayatin her aninda eritip bitiren ve seni sisteme kole eden bir hukumet....
yaz yaz bitmez daglari taslari delesim var.
----------------------------Haber------------------------------------------
AKP'den belediyelerine 'yas' genelgesi
AK Parti, Mısır’daki olaylar nedeniyle belediyelerin konser ve eğlence programlarını iptal etmelerini istedi.
Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel, 19 Ağustos'ta partili belediyelere gönderdiği yazıda, “Yaz sezonunda bazı belediyelerimizin geleneksel festival ve konser programları düzenledikleri görülmektedir” dedi ve şu görüşlere yer verdi:
“Ancak bilindiği üzere, bugünlerde Mısır’da darbe sonrası olaylarda demokrasiye ve demokratik bir seçimle göreve gelmiş olmasına rağmen cezaevinde tutulan Cumhurbaşkanı Mursi’ye sahip çıkmak üzere barışçı eylem yapan yüzlerce insan, kadın ve çocuk şehit düşmekte ve binlercesi yaralanmaktadır.
KONSER VE EĞLENCELERİ İPTAL EDİN
Kardeş Mısır halkının yaşadığı insanlık dramı karşısında aziz milletimizin ve parti camiamızın acısı ve tepkisi büyüktür. Bu sebeple Mısırlı kardeşlerimizin acılarını paylaşmak adına müzik etkinlikleri, konser ve eğlence programlarının bir süre iptal edilmesi, bu hususta bütün belediyelerimizin aynı hassasiyeti göstermesi uygun olacaktır. Gelişmelere göre durum değişikliği olması halinde bu konu yeniden değerlendirilecektir.”
İLK İPTAL GELDİ
Bu yazının ardından ilk iptal ise Kastamonu’da yaşandı. İhsangazi Belediye Başkanlığı Facebook sayfasında 7-8 Eylül tarihlerinde ilçede düzenleneceği açıklanan Sepetçioğlu ve Siyez Bulguru Festivali’nin iptal edildiğini duyurdu. -
Ne yapılsaydı? Senden izin mi alsaydı genelge gönderirken ? Kendi belediyelerine göndermiş, öneri babında. Durumu değerlendirerek, son kararı yine ilgili belediye verir. Parti içinde her zaman olan sıradan şeyler . Olağandışı bir şey değil yani.
-
halat bunu yazdı
Ne yapılsaydı? Senden izin mi alsaydı genelge gönderirken ? Kendi belediyelerine göndermiş, öneri babında. Durumu değerlendirerek, son kararı yine ilgili belediye verir. Parti içinde her zaman olan sıradan şeyler . Olağandışı bir şey değil yani.
Daha dün gece NTV'de izledim haberi.
Öneri değil, bildiri. Yapın emri gitmiş adamlara. Zaten öneri gitse kaç yazar padişahlarının dediğini yapacak belediye emir büyük yerden.
30 Ağustos'a da 9 gün kalmışken ne kadar da ilginç ya...
Biz bize yapılan zulmü yendiğimiz günü kutlamak yerine elin araplarının birbirini yemesine mi üzüleceğiz?
Bırakın din kardeşi ayaklarını ıraktakiler de din kardeşimizdi ama başbakanınız amerikan askeri için dua etti.
-
halat bunu yazdı
zeki çocuk. öneri değil, bildiri. Yap emri. Anladın mı yavrum sorunu? bu da öneri dimi canım benim?

-
angels_demos bunu yazdıhalat bunu yazdı
zeki çocuk. öneri değil, bildiri. Yap emri. Anladın mı yavrum sorunu? bu da öneri dimi canım benim?
Yap emri falan değil. Son karar ilgili belediyenindir bu gibi durumlarda.
-
yukarıdaki kararda da son karar üniversitenin zaten :D kusura bakma ama bakan körsün. savunmak için savunma
-
angels_demos bunu yazdı
yukarıdaki kararda da son karar üniversitenin zaten :D kusura bakma ama bakan körsün. savunmak için savunma
O tablonun konuyla alakası ne anlamadım. Tabloda ne olmuş anlat bir zahmet. Mümkünse o tabloyu inceleyebileceğim resmi bir site ver ya da o gazetenin yayınlandığı tarihi, hangi gazete olduğunu vs. ver de bir bakalım.