Mayrip Mp3

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

abiler müridler kaç gündür dinlediğim bir şarkı LAZCA yok böyle bi şarkı dünyada

2 gecedir ağlamaktan farkım yok dün kıza mektub verdik teklif bufün darbe yedim olmadı bu intihar etmeyi düşünüyorum

bileklerimi kesebilirim fena durumdayım birisi bana yol göstersin :(

dünya dursun

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ne dion dai yarın bulusma var oraya gelcen:)

[22817//kaanabak]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuna
    Tuna's avatar
    Erkek

profilime bak canım arkadaşım.

değmez inan.

intihar etmessen değmeyeceğini anlarsın ve böyle bir karar verdiğin için kendinle gurur duyarsın.

edersende değmeyeceğini anlarsın ama marpuçu ittirirler. iş işten geçer.

salla be gözüm ! kimin yarası yokki. kimseye güvenme. hayat bu. acılar insanı pekiştiriyor.

daha dik durman için bunları yaşıyorsun.

siktir et. ne intihar edeceksin.vala siktir et . değmez. şöyle karşımda olsan da sana bir güzel anlatsam...

kimsenin söylediği kulağına gitmeyecektir biliyorum ama boş ver.

varsın sevgin hakka yürüsün. o utansın ag ne intihar edecekmişsin. siktir et gitsin

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Nurky bunu yazdı:
    -----------------------------
    ne dion dai yarın bulusma var oraya gelcen:)
    -----------------------------

bilmiyorum hacı bu gece eve gidemem

karşılıksız sevenlerin alınyazısı çok acı

sevilmeden sevenlere felek böyle vuruyor

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 759 Toplam Mesaj: 4