Mcafee Yi Kaldıramıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek
    beyler bizim kuzenin laptopa kasperesky kurucam ama daha önceden mcafee kurmuş mcafee yi de düzgün kaldırmamış yani dosyalarını silmiş
    uninstall yapmamış şimdi kaspersky mcafee yi kaldırın dio bilgisayarda da mcafee adına herhangi bişi yok nası kaldırcam bunu yalnız format at demezseniz sevinirim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Illegal_Character's avatar
    Erkek
    üzücem belki ama bence format at: D herşeyin çözümü :D:DD

Kibarlığım affedilmez bir küfürdür belki. Sen anla onu ! Kimse anlamadan ya sustum, ya suçtum. İki türlüde bana ziyandi. Ne insanlar anlayabildi derinliğimi, ne ben anlayabildim onlarin sığlığını. O yüzden hep sustum ve sustukça suç oldum. Ama hic işlenmedim...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek
    Hijackthis bunu kaldırabilirmi hijackthis den profesyonel olarak anlayan biri var mı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Mcafee yi tekrar kur hoca ,sonra uninstall gelecegi icin rahatlikle kaldirabilirsin.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek
    o aklıma geldi de şimdi indirmekle uğraşmadan önce bi sorayım belki çözümü vardır dedim ama öle yapcaz gibi görünüyo
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    aynı sorun bendede var registry de baya bişi sildim mcafee ile ilgili yine olmadı

Amphetamine Logic.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

fenerli bitdefenceri silme demedim mi ben sana :/

barbar: dosyalari manuel sildikten sonra koklu bir congif / registery temizligi lazim, 5, 10 tane degil 50 , 100 tane enrty girmistir saga sola, dolayisi ile senin icin en pratik cozum ismi gecen yazilimi tekrar kurup, duzgunce kaldirman olacaktir.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

abi ucurdum bitdefenderi :)napiym abi sopcastta sorun cıkarıodu her haftasonu sil hafta bası yine yükle ugrasamadım :) total bilmemne yeni bi versionu cıkmıs crackini bulursam onu kurucam su 2008 versionu bi otursun dönecem bitdefendera ama v10 uyumsuzluk cıkarıo abü :(

bu dediim olay sen sil dedikten sonra olmustu yeni av arayıslarına girmiştim mc afee kurdum begenmedim sildim kasper denedim kuramadım nod32 ile mutluyum simdilik :) 

Amphetamine Logic.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahtiyan
    sahtiyan's avatar
    Erkek

kardeş format flan atma yaw ::

spybot diye bir program oradan kaldırabilirsin

http://www.yenidownload.com/download/3571-spybotsd14.zip

araçlar/kaldırma bilgisine gel oradan ne war ne yok sil a.q.

Syg

HE hımm
Toplam Hit: 3704 Toplam Mesaj: 9