folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilişim Güvenliği
linefolder MCSE Sertifikası Almak Bi İnsanın Ne İşine Yarar

MCSE Sertifikası Almak Bi İnsanın Ne İşine Yarar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

mcse sertifikası almak kaç liradır. alacak kişinin işine yararmı . bu sertifika ile iş bulabilirmi. katılanlar yada konu hakkında bilgisi olan varmı.

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

almak baya tuzluya geliyor,kurslarına falan gidersen, bir insanın cok işine yarar, ama yanında bide pc müh. yada benzeri bölümden bi diploman olsa cok cok daha işe yarar,iş bulmanda avantaj saglar, ama dediim bölümlerde okuyan biri deilsen, ben sadece teknolojiyle ilgilenen biriyim,kendi capımda sagdan soldan az cok html php asp ögrendim falan diyorsan almak kol gibi zordur, teknik terim agırlıklıdır.

Amphetamine Logic.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek

bir ara bilgeadama başvurmuştum mcse sertifikası için o yüzden araştırtmıştım direkt iş yerlerinde mcse sertifikası değil üniversitelerin ilgili yerlerinden mezun arıyorlar bu sertifika sanırım ikinci planda bendede mezuniyet yoktu diye iptal ettirmiştim

benim zamanımda sınav ücreti 70 dolardı bilge adam eğitimiyle beraber 10 milyar civarında para istiyordu

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THE_MILLER
    THE_MILLER's avatar
    Erkek

Sertifika almakta sorun yok.Verirsin parasını alırsın kısa sürede eğitimini sınava girip alırsın sertifikanıda yüksek öğrenimin bilgisayar üzerine birşey olmalı arkadaşların dediği gibi yoksa bir sertifika aldın diye iş imkanların çoğalmaz.

Türkiye'nin geleceği çelikten yoğruluyor; belki biz olmayacağız ama bu çelik aldığı suyu unutmayacak.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

bilgisayar programcılıgı vs.den mezun olsak,bu belgeyi alsak iş yaparmıyız ?

öyle bu belgeyi alasım falan hiç gelmedi aklıma,şubat da kursa baslıcam da smartpro dan.

http://www.smartpro.com.tr/yazilim.aspx?egitimler

buna gitmeyi düsünüyordum :/

[22817//kaanabak]
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek

garip:) bir zamanlar mcse almak için kendimi yerdim özenirdim...alamadım...sonra zaman geldi.Bana teklif ettiler.  bu sertifakayı veren bir kurumlardan biri. kursiyerlere  bir konuda ders ver diye.  Pess dedim..Ben liseyi bile zor bitirdim. adamların hepsi üniversite mezunu:) baktım ki boş gerçekten boş.   ama şu var bu meret iş bulduruyor. sonucta  diploma gibi bir şey bu. fiyakan olur. çalımın olur.

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

bilgilerini sertifikalandırıyorsun.

faydaları:

teknik ingilizcen gelişir.bildiğin bi çok şeyi aslında ezbere yaptıgını hatırlatır,uluslar arası sertifikaya sahip olursun,

7 sınvıda başarılı olarak geçersen MS sistem mühendisliği ünvanına sahip olursun.

kurumsal iş başvurularında dosyana güzelce ekleyip sunabilrsin.

bence sistem yönetimi ile ilgilenen arkadaşların mutlak alması gereken sertifikalardır.

Şuanda prometric (sınav satmaya yetkili firma) öğrencilere %57 indirim yapıyor faydalanabilrsiniz.

kendin çalışarak sadece sınav başına 70$ ödeyerek sınav verebilrsin.

eğer eğitiminide almak isitiyorsan 3000 falan olması lazım.

bu işi severek yapan arkadaşlara almasını tavsiye ediyorum

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

iş sende bitiyor. sertifika almak o kadar büyük bir olay değil. işe falan girerken sadece ve sadece birşeyler bildiğinin bir göstergesi olarak sunabilirsin. işe girince birşey bilmediğini anlarlarsa zaten duramazsın.

kısacası, sertifika için değil öğrenmek için alın eğitimi.

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FienDisHMan
    FienDisHMan's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

mcse sertifikan olursa sana iş teklifi gelir gelmezsede bitirdiğin kurs sana iş imkanı sağlar oda olmadı kariyer'e üye ol msce serftikası cv ekle bilişim teknoloji sektörünün neredeyse tamamında iş imkanı bulursun deneyim kazanırsan sistem administrator'u olursun googlede yaz detaylar çıkar sertifikasını almak tuzludur 4 ay kurs sürer mutlaka ama mutlaka ingilizce bilmen şart

DiKKaT KöPeK VaR..!!!
Toplam Hit: 13573 Toplam Mesaj: 9