folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Mdarsivi.Net Hırsız Mı?

Mdarsivi.Net Hırsız Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cracker
    cracker's avatar
    Erkek

Selam muridler ve murideler, bugun bir arkadaşım muzik aramış:Bana bişey sordu pek bilgim yok. bende bilgisi olanlar vardır diye aynen sizlere iletiyorum:

"Bugün parça aradım lazım oldu.google de organizasyon sitesi olan mdarsivi.net le karşılaştım bu adam parçaları 2 liradan satiyor.
    1 parçayı 2 liradan satması tuhaf geldi, sanırım sanatçılara hiçbir hak ödemiyor? dolayısıyla, adam resmen kendi şantiyesini kurmuş gibi parça basıp satiyor diye düşünüyorum? güvenilirmi değilmi alış veriş yapanlar varsa cvp verirse sevinirim veya bilgisi olan?
    Ayrıca bu bir hırsızlıksa bu adam nasıl ayakta kalabiliyor? "

varmı bu site hakkında bilgisi olan mdarsivi.net ?

Sana Verilecek En İyi Ceza Kısasa Kısastır, Şiddetli Bir Ceza Şehvete Esir Olanı Gaflet Uykusundan Uyandırır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheIceberg
    TheIceberg's avatar
    Erkek

gncplay kullanin hocam illa para verecekseniz

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Erkek

Yoo aslında fiyatları pahalı bile. Gncplay'de 50 şarkı 2 lira. Albüm 2 lira. Tabi hangi içerikleri alışveriş listene ekleyebildiğini bilmiyorum.. Müyap Fizy'e tutunmuştu ya. Binlerce borç falan çıkarmıştı. Herhalde belirli yerler ile anlaşıp sistemi kurup satış içeriklerine göre onlara haklarını verdiğinde herhalde böyle sistem kurulabiliyor demek.

Sadece bi imza..
Toplam Hit: 1292 Toplam Mesaj: 3