Mdb Den Mysql E Ordanda .Asp Hosta Nasıl Atarız
-
db yi mdb den mysql e çewirdim şimdide hosta yüklemek istiyorum ama biraz kaswetli heralde bunu açık bi şekilide anlatabilecek bir mürit warmı kardeşlerim panel plesk ve .asp host hazır forum deil db yi ben yazdım
-
panelleri acıkcana bilmiyorum ama eger mysql'e uzaktan erişimin varsa navicat yada konsoldan mysqldump ile .sql uzantılı dosyayı çalıştırabilirsin
-
ya yok aslında ben tam olarak bilgisayarda mdb yazıp hosta atarkene mysql yapmak istiyorum ama bunu normal olarak mysql yapamazmıyız local hostta
-
önce pc ne mysql server kurcan, sonra sağlam bi converter bulup mdb yi mysql a çevircen, sonra asp dosyasındaki kodlamaları mysql a çevircen , çevirmezsen site çalışmaz, her db türünün kodlaması ayrı. mssql için ayrı mysql için ayrı access için ayrı
sonra access db mysql a çevirip pc'n deki mysql server a yüklüycen, oradan .sql olarak mysql db ni alacaksın, sonra pleksden myadmin den db ni yüklüycen ,
ve daha sonra, kodlamarını değiştirdiğin sistemi hostuna atıcan ve ondan sonra işlem bitmiş olacak bu kadar basit :)
ben bunları yazıyorum ama kendim access kullanıyorum :) aktif 160 - 170 kişi oluyo genelde bende. access db her sayfayı 1sn den kısa sürede açıyor ama
niye değiştiriyim ki :) belki ilerde forum filan dolarsa ozaman düşünürüz.
Toplam Hit: 2132 Toplam Mesaj: 4