folder Tahribat.com Forumları
linefolder Database - Veritabanı
linefolder Mdb Den Mysql E Ordanda .Asp Hosta Nasıl Atarız

Mdb Den Mysql E Ordanda .Asp Hosta Nasıl Atarız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    db yi mdb den mysql e çewirdim şimdide hosta yüklemek istiyorum ama biraz kaswetli heralde bunu açık bi şekilide anlatabilecek bir mürit warmı kardeşlerim panel plesk ve .asp host hazır forum deil db yi ben yazdım

tahribat.com a can feda
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    panelleri acıkcana bilmiyorum ama eger mysql'e uzaktan erişimin varsa navicat yada konsoldan mysqldump ile .sql uzantılı dosyayı çalıştırabilirsin

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    ya yok aslında ben tam olarak bilgisayarda mdb yazıp hosta atarkene mysql yapmak istiyorum ama bunu normal olarak mysql yapamazmıyız local hostta

tahribat.com a can feda
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

önce pc ne mysql server kurcan, sonra sağlam bi converter bulup mdb yi mysql a çevircen, sonra asp dosyasındaki kodlamaları mysql a çevircen , çevirmezsen site çalışmaz, her db türünün kodlaması ayrı. mssql için ayrı mysql için ayrı access için ayrı

sonra access db mysql a çevirip pc'n deki mysql server  a yüklüycen, oradan .sql olarak mysql db ni alacaksın, sonra pleksden myadmin den db ni yüklüycen ,

ve daha sonra, kodlamarını değiştirdiğin sistemi hostuna atıcan ve ondan sonra işlem bitmiş olacak bu kadar basit :)

ben bunları yazıyorum ama kendim access kullanıyorum :) aktif 160 - 170 kişi oluyo genelde bende. access  db her sayfayı  1sn den kısa sürede açıyor ama

niye değiştiriyim ki :) belki ilerde forum filan dolarsa ozaman düşünürüz. 

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
Toplam Hit: 2132 Toplam Mesaj: 4