MDB Sifre Crack?
-
slm mürüdler :)
okulda notlar icin kullanılan veritabanını ele gecirdim calıstırdım ama sifre istedi :(
buyrun screen :
http://imaj.at/thumb/13971
yok mudur bi çaresi ? -
ya hala bunların yollarını mı arıyoruz?
bu duruma kim utansın? sen mi? ben mi? yoksa bu sistemi başımıza saranlar mı?
suç kimdE?
ÇALIŞMADAN,YORULMADAN VE ÜRETMEDEN RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİRMİŞ MİLLETLER EVVELA HAYSİYETLERİNİ SONRA HÜRRİYETLERİNİ DAHA SONRADA İSTİKBALLERİNİ KAYBETMEYE MAHKÛMDUR
M.K.ATATÜRK
-
Hoca boşuna uğraşma :) O şifreyi kırsanda içindeki bilgilerde bilsanın kendine özel şifreleme tekniğiyle yazılıyor.
-
güzel bi sıkrin şat deil : ).
şifrelemişler hoca gördüüm kadarıla : ).
deneme-yanılma yoluyla çalışan crackerları dene ya da okulla ilgili bişiler yaz şifreye.alfa-numerik olsun
"okuladı1990" gibi. -
@ Firex :
hocam isimlerden hareketle yada numaralardan hareketle onu kırabilirim birşeyler yapabilirim ilgin icn saol.
@ tuncabilmemkim :
arkadasım forumda aradım belirli birkac konu var benim sorunumla karsılasanlar da var ama cözüm yolu yok. 97 icin verilms ama 2000'de yok.Eger söylediklerin bununla ilgiliyse aradım ama bulamadım.
Eger ki not kapmaya calısmama söyleniyosan da sanane ? evet haksız not almaya calısıyorum ve Türkiye'nin icinde bulundugu durumu göz önüne alarakta bundan hic gocunmuyorum kızlar gdp hocaya yawşayp not kaparken bu haksızlık degilde benim yaptıgım mı haksızlık?
lütfen cevap vereceksen pm at forumu kirletme -
sana karşılık verip bu tartışmayı iletletmicem
sadece yaptığının yanlış olduğunu söledim böle cvp vermeni beklemiyordum ayrıca o senin kabalığın
beni hiç alakadar etmiyor ben kendime yetecek kadar çalışıyom çokda olmasa derslerim iyi ve kimseden köpek gibi bişi istemem
ne yaparsam adam gibi!sözümün de arkasında dururum -
başımızda böle bi eğitim sistemi warken her yol mübahtır bence..
-
hacı kızlar konusunda haklısın bu eğitim sisteminde para veren veya yalakalık yapan bi yerlere geliyo .. ayrıca gerçekliğin bittiği yerde herşey mübahtır ilkesinden yola çıkarak böyle şeylerin yapılacak cinsten dawranışlar olduğunu düşünüyorum :) kolay gelsin ;)
-
başımızda böle bi eğitim sistemi warken her yol mübahtır bence..
-------------------------------------------
e yane herşeyinde herşeyi mubahtır abi :) -
o resim ney yaw merceee olan varmıı :D
Toplam Hit: 1373 Toplam Mesaj: 10