Mdbye Kayıtda Hata

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

mdbde kayıt yapmak için once forma bunu yapıstırıyorum

Dim CON As New ADODB.Connection

Dim Kayitlar As New ADODB.Recordset

Sonra Veritabanına ve istediğimiz tabloya bağlanıyoruz;

Form bölümüne;

CON.Open "Provider=Microsoft.jet.oledb.4.0; Data Source=" & App.Path & "\ogrenciler.mdb"

Kayitlar.Open "Select * from ogrenciler", CON, adOpenStatic, adLockOptimistic

sonra kaydet butonu ekleyip kaydet butonuna

Private Sub kaydet_Click()

Kayitlar.AddNew

Kayitlar.Fields("OgrenciAdi") = Text1.Text

Kayitlar.Fields("OgrenciSoyadi") = Text2.Text

Kayitlar.Fields("OgrenciNo") = Text3.Text

hersey hos veritabanına bağlanıyoruz ancak kayıtta sole bir hata alıyorum run time error'424' object required   diye bir hata 

Project/References menüsünden “Microsoft ActiveX Data Objects 2,7 Library” de ekliyorum neden sizce

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

kimse bilmezmi yaw

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
Toplam Hit: 1798 Toplam Mesaj: 2