.Mdf Uzantılı Dosyayı Dvd Ye Yazdırma ??
-
hacılar .mdf uzantılı bi dosya var neroyla yazdıramadım önerebilceginiz bi program var mı..
google demeyin dün baktım yazanları denedim olmadı net cevap verebilecek olan varsa sevinirim..
-
Hcam nero da nasıl yzdıramadın nerodn kalıp yzdr dicen o mdf dosyasını seccen en düşük nero sürümü bunu dstekliyor =S
-
ndmylmz bunu yazdı:
-----------------------------
Hcam nero da nasıl yzdıramadın nerodn kalıp yzdr dicen o mdf dosyasını seccen en düşük nero sürümü bunu dstekliyor =S
-----------------------------kalıp yazdır diyoruz işte hocam ama .mdf uzantılı dosyayı secemiyoruz görmüyor veya desteklemiyor maglesef...
-
deamon tools ile sanal dvd yapacaksın mdf yi sonra nero yada başka bir programla dvdden dvdye kopyala yapacaksın bu kadar
-
aLcoLiq bunu yazdı:
hacılar .mdf uzantılı bi dosya var neroyla yazdıramadım önerebilceginiz bi program var mı..
google demeyin dün baktım yazanları denedim olmadı net cevap verebilecek olan varsa sevinirim..
-----------------------------MagicDisc
UltraISO
-
PowerİSO
-
aLcoLiq bunu yazdı:
-----------------------------ndmylmz bunu yazdı:
-----------------------------kalıp yazdır diyoruz işte hocam ama .mdf uzantılı dosyayı secemiyoruz görmüyor veya desteklemiyor maglesef...
hcam eminim dsteklediqine aslinda ama neyse boşuna post atmayaym..=) -
@ edit : 2 tane aynı mesaj yazılmış
-
hackworm bunu yazdı:
deamon tools ile sanal dvd yapacaksın mdf yi sonra nero yada başka bir programla dvdden dvdye kopyala yapacaksın bu kadar
-----------------------------hacı saolasın eyvallah hallettim bu yöntemle...
-
ndmylmz bunu yazdı:
aLcoLiq bunu yazdı:
ndmylmz bunu yazdı:
hcam eminim dsteklediqine aslinda ama neyse boşuna post atmayaym..=)
-----------------------------hacı sende saolasın yardımın için :) ama nero önce hiç görmüyo sonra tüm dosyalar diyorum görüyo ama bu defada desteklenmeyen dosya biçimi diyor ama hackworm hocamın dediği oldu..
-
magic iso