.Mdf Ve .Mds Uzantılı Dosyaları Açma?
-
selamın aleyküm hacılar hocalar uzun zaman sonra ben de yeni nickle tht ye kavuştum neyse hastalık anılarımı anlatmayayım şimdi :)
ya torrent mi işte bununla fifa98 indirdim ama gelen dosyalar biri .mdf (517 mb) diğeri .mds (486 bayt)
bu iki dosyayı cd ye mi atmam lazım bi aydınlatır mısınız? -
deamon tools die bi program var bu programla bu dosyalardan biri (hangisi oldugunu hatırlamıyorum) setup dieri ise oyunu yukledikten sonra sanki cd rom da cd varmıs gibi gorunmesi için kullanılan bişi oyunu yukledikten sonra deamon tools dan mount image de bunlardan birisi secili kalıcak cd romda cd varmıs gibi gozukmesi için
-
saol deniyorum deamon tools ile
-
deamon tools ile once mdf dosyasına tıklıyorsun..oyun kuruluyor..sonra da mds yi tanitip oyunu oynuyorsun..
-
tamam saolun oyunu yükledim de
şimdi oyunu tıklayınca insert cd diyo hem de mdf yi daemon görmüyor -
kardes mds yi gostericeksin deamon tools tan.. tabi crack varsa crack ta yapman lazim..hangi oyunu yapmaya calisiyorsun ?
-
fifa98 crack a da bakim bi
-
mdf yi daemon görmüyor demişn mount image yaparken dosya turunden tum dosyaları sec ozmn gorur insert cd rom diosa da virtual cd die bi program var onu yukle sonra yarattıgın sanal cd veya dvd rom u hide yap ozmn calışır
-
ok aga saol bi de virtula cd yi deneyeyim teşekkürler
Toplam Hit: 6106 Toplam Mesaj: 9