Mecidiyeköy Taraflarında Uygun Fiyatlarda Spor Salonu?
-
Merhaba arkadaşlar spor salonuna gidiyordum ama fakülte değişince buraları pek bilmiyorum. Fitness'a yazılacağım ama arkadaşların önerileri hep yıllık ya da 6 aylık taahhüt yapan cinslerden. Benim bir anda o kadar verecek param yok.
Öğrenciye uygun, fiyatı aylık olan bildiğini ortalama bir spor salonu var mı acaba?
-
mecidiyeköy değilde kasımpaşayı önerebilirim (RTE stadının spor salonu ) , bende bu hafta başlayacağım tekrardan.Aylık 52 Tl haftada 5 gün 5 den 10.30 arası
sabah 7 den 9 a kadarda var.Oralarda bulman imkansız trump towersda falan jatomi var orasıda 3 aylık 600 tl civarı yada seni muay thai yönlendirelim aylık 130 lira civari turabinin hocalığını yapmış biri zamanında
Schwarz tarafından 25/Eyl/14 14:50 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam mecidiyeköy şişli gibi yerlerde en azından 3 aylık peşin alırlar. Aylık olarak ödeyebileceğin yer bulman zor biraz anca mahalle arası yerlerde bulursun
-
-
mecidiyeköyde trampda var jatomi mi nedir tam hatırlamıyorum 2 ay önce sormuşdum fitnes 3 aylık 450 tl ve kayıt içinde 130 tl istediler.Arkama bakmadan çıkdım :D
-
Hocam sakın jatomi bilmem nereye para kaptırma. Lüks görünümlü paçozluk . Güneş mi ne var senin segmente uygun aylık. Jatomi full çakılı rezillik yorumları oku. Zaten 3 5 gün sonra gidesin gelmiyor vs parana yazık aylık olmayan hiç bir yere yazılma.
-
beylikdüzünde olsan güzel ve ucuz bir yer önerebilirdim
-
Hocalar ulaşım kolay olursa heryere gidebilirim. Tam olarak şişlideyim marmara nışantaşı kampüsünde okuyorum osmanbey metrosu falan yakın.
-
mecidiye köy murat muhallebecisinin sokagında cross fit var aylık 150 filan bi pazarlık yapıp uygun başlarsın güzel yer
-
trump towers da jatomi fitness var, kampanya yapmışlar bi git görüş :D
fakat bence evde yap. www.gencvefit.com