Meclis Olağan Üstü Toplantıya Çağrılmalı Mı?
-
Son Zamanlarda artan terör olaylarına karşılık meclisin olağan üstü toplanması gündemde.Toplansınlar toplanmasınada toplanıp ne karar vercekler tek bir vücud olup içte ve dışta bulunan hainlerin kafalarını nasıl koparacaklarının çaresini bulacaklarsa evet hemen şimdi toplansın .Hatta anavatanın dediği gibi seçimler bile ertelensin ama toplanıp bir çözüm ve bir sonuç bulacaklarsa.
Her fırsatta yazıyoruz teröre lanet ediyoruz ben şahsım adına aşağıda adresleri bulunan vekillere dilim döndüğünce elimden geldiğince mailler attım sizleride atmaya davet ediyorum hepimiz bu gemideyiz ve bu gemıdeki pislikleri atmak için ve gemıye gırmek ısteyen pisliklere karsı koymak için demokratık olarak tepkilerimizi gösterelim..
http://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/mv_e_posta.uye_e_posta
-
Bu konu sevgili müridleri sarmadı anlaşılan her fırsatta topic açıp terörü lanetleme şu kadar şehit bu kadar yaralı diye söylenen arkadaşlarıma diyorum.Neyse Yorum yok ...Artık yok..
-
dediğin gibi kardeş pis teröristlerin kafalarını sallandırcakları kararı alınacaksa toplansın a.q girilsina rtık şu ırağa yada doğuda türkiye tarihinin en kapsamlı operasyonu yapılma kararı alınsın
-
olağanüstü hal bile edilmeli yeter artık meclis vekilleri koltuk peşinde askerlerimizde şehitlik mertebesine gidiyor hala bi şans varsa hükümet son anda yapmalı bunu
dediğim gibi bi kurumdan oylama kağıdı çıksa meclise verilse tamam da kimse ilişmiyor o kağıdı hazırlamaya
-
ganimet bunu yazdı:
-----------------------------olağanüstü hal bile edilmeli yeter artık meclis vekilleri koltuk peşinde askerlerimizde şehitlik mertebesine gidiyor hala bi şans varsa hükümet son anda yapmalı bunu
dediğim gibi bi kurumdan oylama kağıdı çıksa meclise verilse tamam da kimse ilişmiyor o kağıdı hazırlamaya
-----------------------------
iyide aga bu savaş durumu öle kağıtla falan olmaz yol ister gibi bunun ordusu var cumhurbaşkanı var vekiller kırmızı koltuklara oturup rahat rahat laflasmaya çalısıyorlar şuan için ben savaş olacagını sanmıyorum fakat yaz sonu kesin olacak inş. çünkü başımızdakiler turizm derdine düşecekler 1-2 hafta sonra bide savaş çıkarsa millet gelmez die bişi yapmyacaklardır gözlerini para bürümüş bunların -
savaşı TBMM çıkarma yetkisindedir savaş çıkmaz zaten öperasyon için