Medal Of Honor Warfighter Hakkında
-
Arkadaşlar bu oyunu almak istiyorum kafama takılan soru var o yüzden size sormak istedim
Standart - Project Honor - Limited - Deluxe
bildiğim kadarıyla 4 tane versiyon var standart oyunun tek kendisi sanırım geriye kalan 3 versiyon hakkında tam bilgiye ulaşamadım
http://www.medalofhonor.com/buy-medal-of-honor-warfighter
burada standart ve deluxe hakkında bilgi vermiş limited alan arkadaşlar da var ama limited listede yer almıyor
limited ile deluxe arasında ne kadar fark var bilmiyorum boşuna fazladan para vermek istemiyorum listede belirtmiş
U.S. Navy SEAL Sniper & rifle
MULTIPLAYER GAME UNLOCK
---
Russian Spetsnaz Alfa Group Heavy Gunner
MULTIPLAYER GAME UNLOCK
bu üstteki özelliklerin oyunda çok bir yararı oluyormudur sizce ?
kafam karıştı bilgisi olan varsa aydınlatsın lütfen :)
-
OCEANUS bunu yazdı
Arkadaşlar bu oyunu almak istiyorum kafama takılan soru var o yüzden size sormak istedim
bildiğim kadarıyla 4 tane versiyon var standart oyunun tek kendisi sanırım geriye kalan 3 versiyon hakkında tam bilgiye ulaşamadım
burada standart ve deluxe hakkında bilgi vermiş limited alan arkadaşlar da var ama limited listede yer almıyor
limited ile deluxe arasında ne kadar fark var bilmiyorum boşuna fazladan para vermek istemiyorum listede belirtmiş
MULTIPLAYER GAME UNLOCK
---
MULTIPLAYER GAME UNLOCK
ben de oyunun standartı var
bu bahsettigin ekstra özellikler çok fark yaratmaz gibime geliyo ama yaratsa bile
en önemli kısmı:) oyunun multisi bi halta benzemiyo bf3 yanında
-
d0gan92 bunu yazdıOCEANUS bunu yazdı
MULTIPLAYER GAME UNLOCK
---
MULTIPLAYER GAME UNLOCK
ben de oyunun standartı var
bu bahsettigin ekstra özellikler çok fark yaratmaz gibime geliyo ama yaratsa bile
en önemli kısmı:) oyunun multisi bi halta benzemiyo bf3 yanında
bizim arkadaş vermişti ilk çıktığında oynamak için denemelik iyiydi yine yaa bf3 te var bende onun kadar olmasada idare eder gibi görünüyordu ama karar veremedim gerçekten alsammı almasammı :)
-
eğer bf3 varsa ama ek paketleri yoksa bf3 premium almanı tavsiye ederim:) adamlar hala destekliyolar 1-2 güne yeni indirilebilir içerik çıkıcak bf3'e
-
d0gan92 bunu yazdı
eğer bf3 varsa ama ek paketleri yoksa bf3 premium almanı tavsiye ederim:) adamlar hala destekliyolar 1-2 güne yeni indirilebilir içerik çıkıcak bf3'e
premium var hocam yarın pc ve X360 için yayınlanıyor end game
oyun süper bf3 e bişey demiyorum can sıkıntısı işte bi el atayım dedim ama fikrim her an değişebilir gibi görünüyor :)
-
çok para sıkıntısı yok diyosan al gitsin:) içinde kalıcağına biraz oynarsın belki sarar belli olmaz:D
-
d0gan92 bunu yazdı
çok para sıkıntısı yok diyosan al gitsin:) içinde kalıcağına biraz oynarsın belki sarar belli olmaz:D
ebay de bulmuştum adamdan haber bekliyorum bakıcaz duruma göre :)
-
Alma oyun çok kötü olmuş bence.
-
torpedo_XL bunu yazdı
Alma oyun çok kötü olmuş bence.
araştırmalar sonucu olarak vaz geçtim hocam :)