folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Media Markt Cep Telefonu İçin Yapılan Kasko Hakkında Bilgisi Olan

Media Markt Cep Telefonu İçin Yapılan Kasko Hakkında Bilgisi Olan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

Hocalar bu cep telefonu kaskosu yapıyorlar ya şimdi ben telefonu kırıp götürsem ? %60 nı geri veriyorlarmı tecrübesi olan varmı ?

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    seagate189 bunu yazdı

Hocalar bu cep telefonu kaskosu yapıyorlar ya şimdi ben telefonu kırıp götürsem ? %60 nı geri veriyorlarmı tecrübesi olan varmı ?

Kasko dediğin %100 ünü geri verir benim bildiğim.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Gold un kaskosu o sekilde ...

Aldin , kurdin , bozdun , behenmedin iade ettin aliyirsun iadeni...

İmza YOK !!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kiokhan
    kiokhan's avatar
    Erkek
    JiggSaw bunu yazdı

Gold un kaskosu o sekilde ...

Aldin , kurdin , bozdun , behenmedin iade ettin aliyirsun iadeni...

Gold çalışanı olarak söyleyim hocam gayet güzel bir paketimiz var :) bütün çalışanlar yaptırıyo gerisini sen düşün :)

Türk
Toplam Hit: 2469 Toplam Mesaj: 4