folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Media Player Clasik Alt Yazı Sorunu?

Media Player Clasik Alt Yazı Sorunu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    arkdaşlar formattan önce gösterilen belggeselde altyazı vardı format attım yine k lite codec patchi son sürümünü full olarak kurdum şimdi göstermiyor alt yazı ne yapmam lazım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek

Altyazının uzantısını değiştirmemekle beraber videonun ismi ile altyazının ismi aynı olmalı.

Misal : "Tahribat.avi" - "Tahribat.srt"

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    dostum birinin altyazı uzantısı srt. diğeri sub    ikiside önceden açılıyordu olduğu gibi hiç dokunmadım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Hocam Başlat>Programlar üzerinden K-Lite'ı bul ordan vobSub a gir. Onun ikinci sekmesinde ever load always load gibi bi select box vardı. Onu Always yap bi daha dene bakem...

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek
    veya bsplayer kur

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    ZoktriP bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam Başlat>Programlar üzerinden K-Lite'ı bul ordan vobSub a gir. Onun ikinci sekmesinde ever load always load gibi bi select box vardı. Onu Always yap bi daha dene bakem...

-----------------------------
    olmuyo aga zaten nomralde alt yazıyı film devam ederken üstüne sürükleyip bırakıncada oluyordu ya şimdi can not bilmenne diyor başka bir sorun var anlamadım
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    Bir klasör olsun, içinde filmin ve altyazın olsun. Media Player Clasic i aç ve içine klasörü sürükle, açacaktır.

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    o can not bilmemnenin bilmemnesini de yazarsan problemin ne olduğu çözülebilir.
Toplam Hit: 3069 Toplam Mesaj: 8