Media Player Clasik Alt Yazı Sorunu?
-
arkdaşlar formattan önce gösterilen belggeselde altyazı vardı format attım yine k lite codec patchi son sürümünü full olarak kurdum şimdi göstermiyor alt yazı ne yapmam lazım
-
Altyazının uzantısını değiştirmemekle beraber videonun ismi ile altyazının ismi aynı olmalı.
Misal : "Tahribat.avi" - "Tahribat.srt"
-
dostum birinin altyazı uzantısı srt. diğeri sub ikiside önceden açılıyordu olduğu gibi hiç dokunmadım
-
Hocam Başlat>Programlar üzerinden K-Lite'ı bul ordan vobSub a gir. Onun ikinci sekmesinde ever load always load gibi bi select box vardı. Onu Always yap bi daha dene bakem...
-
veya bsplayer kur
-
ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------Hocam Başlat>Programlar üzerinden K-Lite'ı bul ordan vobSub a gir. Onun ikinci sekmesinde ever load always load gibi bi select box vardı. Onu Always yap bi daha dene bakem...
-----------------------------
olmuyo aga zaten nomralde alt yazıyı film devam ederken üstüne sürükleyip bırakıncada oluyordu ya şimdi can not bilmenne diyor başka bir sorun var anlamadım -
Bir klasör olsun, içinde filmin ve altyazın olsun. Media Player Clasic i aç ve içine klasörü sürükle, açacaktır.
-
o can not bilmemnenin bilmemnesini de yazarsan problemin ne olduğu çözülebilir.
Toplam Hit: 3069 Toplam Mesaj: 8