Medya Oynatma Programları Hakkında Bir Soru
-
müridler benim bildiğim kadarıyla bir bsplayer var 2 altyazı birden gösteren fakat; ben istiyorum ki açılışta ikisini birden( biri altta biri üstte olacak şekilde tabii) göstersin, bunu nasıl yapabilirim ? Ayarları biraz kurcalayınca herhangibir klasörü altyazı klasörü olarak ayarlayıp, aynı adı taşıyan dosyayı medyayla birlikte gösterebildrğimi farkettim bunu yahut bir eklentiyi iki altyazıyı aynı anda göstermek için kullanabilirmiyim
-
hiç mi fikriniz yok aga
-
yalnız dikkatimi çekti konunun hiti bile yerlerde. Ya kimsenin görmediği saatlerde açıyorum konuyu, ya kimse merak etmiyor alternatif var mı ?
-
Merak edip de gelen yoktur hocam gelen olsa da hani ben gibi bilmiyordur :D Yoksa "ateyizler gelin bura bakem" gibi bi konu açarsan veya alaca tartışmalı birşey bak gör hiti :)
edit: iki altyazıyı mantıken aynı anda çalıştıramazsın zaten.
by_Tet tarafından 12/Ağu/12 11:57 tarihinde düzenlenmiştir -
vlc ve gom'ı dene ikisi kesin çözüm diye tahmin ediyorum
-
bsplayer kullanmıyorum fakat tüm oynatıcılarda vardır alt yazıyı aşağı yukarı kaydırma fonksiyonu
birini yukarı çıkarttınmı kafi olsa gerek
-
şimdi hocam bsplayerda zaten var bu olay iki altyazı birden hani nasıl aynı ada sahip olunca açılışta açıyorya ben bunu yaptım fakat iki altyazı içinde yapmak istiyorum bunu bu yüzden sordum