Medya Üzerine Bir Teklif
-
Son olaylarda haberi kimden aldık ?
herkes kendi görüşünü destekleyen haber bültenlerinden aldı. Acaba karşı tarafın haberlerini izledikmi ?
kendi kanalındaki,gazetesindeki haberin yalan olabilceğini kim düşündü elbette aramızda bi çok yayın takip eden insan vardır. Ben öyle yapıyorum her iki tarafından yayınlarını takip edip objektif davranmaya çalışııyorum elimden geldiğince insanın kendi görüşünü düşünüp buna göre yorumlaması gerçekten zor bi iş ama zorlamazsakta gerçeği gerçekliğiyle öğrenemeyiz değilmi ?
Şimdi sayın müridler herkes aynı haberin farklı görüşlerdeki linklerini resimlerini videolarını yayınlayabilirmi ?
karşılaştırmalı resimler konulabilir
videolar tartışılabilir. Ama bu konuda mesele fikirleri birbirimize kabul ettirme değil amaç medyayı eleştirmektir.alıntı yapılıp karşı resim video link eklenebilir. sadece birbirimizi üzmeyelim. hakaret etmeyelim
Buyrun ;
-
aga olay yalan haber değil olay yalanı kabullenmemek
onun için her insan inanmak istediğine inanır
-
tamam işte iki farklı haberi görürsek belki farklı taraftaki insanlar kendi haber yayınnın yanlışını görür azda olsa fikri değişir.
-
Elimde 2 adet mükemmel haber domaini var. aklımdaki fikir yıllık iznimi alıp kendimi istanbulanatıp 3 kişi ile beraber 1 canlı 2 kayıttan 24 waat yayın yapmaktı. yıllık izni alamadım amk..