Megaupload?
-
arkadaslar bildiginiz gibi megaupload engellenmiş mahkeme kararıyla ve hiçbir dosya indirilmiyor ve proxy saglayan web siteleride bi işe yaramıyor(http://anonymizer.nntime.com/script/anonymizer.php gibi) ne yapmak lazım bide forumda aradım yok bununla ilgili bir konu
-
google a "treewalk dns" yaz o programı kur telekom kendi sitesini yasaklasın isterse :P
-
baglantıya falan zarar verir mi kurduktan sonra mesela programı silecegim işim bittikten sonra bi sorun yaratır mı
-
hatırlarsan ekşisözlük megaupload bi de divxplanet mı ne sansürlenmişti ilk olarak, ben ta o zamandan beri kullanıyorum silmedim de ama silince bi sorun olacağını sanmıyorum, zaten silme de bu telekomun nereyi ne zaman kapatacağı belli olmaz işin düşer yine, bu arada megauploada girince senden megaupload toolbar indirmeni istiyecek aklında olsun onu çekmeden dl yapamıyosun megauploaddan, onu da çek... çek allah çek amk bu sitelerin artizliğinin yok toolbar, yok account almadan link göremezsiniz... neyse dediğim gibi sorun olacağını sanmıyorum.
Toplam Hit: 860 Toplam Mesaj: 4