Mehmet Akif Ersoy‘Un Doğum Günü. / Google
-
İstikbal Marşı'mızı bize armağan eden Mehmet Akif Ersoy'un bugün doğum günü. İstiklal Marşı'mızın doğum günüde diyebiliriz. Mehmet Akif Ersoy birçok ölümsüz eseri olmasına rağmen Türk halkına armağan ettiği İstiklal Marşımız, onun ölümsüz eseridir. Mehmet Akif Ersoy için Google'da bugünü unutmadı ve ona özel logo hazırladı.
"Allah bu millete bir daha İstiklâl Marşı yazdırmasın." Mehmet Akif Ersoy
http://www.facebook.com/video/video.php?v=120275964705007 -
tıkladıgımda wiki en üstte cıkıyordu, bi baktım, 28 aralık yazıyor dogumgunune.. degistirdim :/
-
"yıldız O'ya giriyor, O bana götü hatırlatıyor. google gizliden mesaj veriyor" diyen çıkar bu sefer de. bi öncekinde Atatürk'ün sırtına saplanan yıldızı bulmuştu dahinin biri.
-
ulquiorra bunu yazdı:
-----------------------------
"yıldız O'ya giriyor, O bana götü hatırlatıyor. google gizliden mesaj veriyor" diyen çıkar bu sefer de. bi öncekinde Atatürk'ün sırtına saplanan yıldızı bulmuştu dahinin biri.
Öyle bir amacı olanlar hiç yazmasın. -
Cenazesine resmi bir katılım olmadı ancak büyük bir üniversiteli genç topluluk katıldı. Mezarı iki yıl sonra, üniversiteli gençler tarafından yaptırıldı
http://tr.wikipedia.org/wiki/Mehmet_%C3%82kif_Ersoy
Türkiye'ye Dönüşü ve Vefatı [değiştir]
Siroz hastalığına tutulunca hava değişikliği iyi gelir düşüncesiyle önce Lübnan’a, sonra Antakya’ya gitti fakat Mısır’a hasta olarak döndü. 17 Haziran 1936’da tedavi için İstanbul’a döndü. 27 Aralık 1936 tarihinde İstanbul’da, Beyoğlu’ndaki Mısır Apartmanı’nda hayatını kaybetti. Edirnekapı Mezarlığı’na gömüldü. Cenazesine resmi bir katılım olmadı ancak büyük bir üniversiteli genç topluluk katıldı. Mezarı iki yıl sonra, üniversiteli gençler tarafından yaptırıldı; 1960’ta yol inşaatı nedeniyle kabri Edirnekapı Şehitliği'ne nakledildi. Mezarlıkta Süleyman Nazif ve arkadaşı Ahmet Naim Bey'in arasında yatmaktadır.
-
googla taktık bizde her önemli günde konusu açılıyo .d
-
yassun bunu yazdı:
googla taktık bizde her önemli günde konusu açılıyo .d
Google sayesinde bazı şeyler hatırlanıyor hafız... -
merak ettim o notalar istiklal marşınınkiler mi?
-
ultrAsker bunu yazdı:
merak ettim o notalar istiklal marşınınkiler mi?
Sanırım.. -
Ar0qis bunu yazdı:
Lütfen "İstikbal marşı" olan kısmını " İstiklal marşı" olarak değiştirirmisiniz.
Teşekkürler.
Düzenliyemiyorum, Bir siteden kopyalamıştım :)