Mehmetçik Ve Hizmetkarlık
-
Bir gün Atatürk Dolmabahçe Sarayı'nda Avrupa ülkelerindeki üst yetkili kişilere yemek veriyormuş Serviside Mehmetçik yapıyormuş. Mehmetçik tam servisi yaparken elinden tepsiyi düşürmüş. Bunu gören Atatürk karşı tarafa Görüyor musunuz ben türk halkına herşeyi öğrettim. Hizmetkarlığı öğretemedim. Demiş.
-
ne demek lan şimdi bu zibidi nerenden uydurdun bunu uyuz ibne..
-
dogru nerden uydurdun bunu ATATÜRK mi diyecek bunu haha
-
Bi kere bunu bize hoca anlattı.
ikincisi burdan çıkarcağın ders hiç bir ulus türkü hizmetkar uşağı yapamaz.
(anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az)
-
Bi kere bunu bize hoca anlattı.
ikincisi burdan çıkarcağın ders hiç bir ulus türkü hizmetkar uşağı yapamaz.
(anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az)
-
nerden anlasın kaskafalılar hemen laf sokmaya calısıcaklar ya.. tövbe ya adam çok güzel ve gerçek bi olayı aktarmış..
-
Hocalar ben tarafsızım,o zaman kaynak göstersin bunu yazan arkadaş.Hocanın demesiyle herşey doğrudur diye bir kural yok.Bizim hocalarda çok şey söyledi %80 palavra ama :D
Hoca kaynağı bul ve milleti sustur :))) -
Diyalog Yalan Bile Olsa Paylaşımda Anlatılan Şey Olayın Asıl Olup Olmadığı Değil Ulusun Nasıl Yüceltildiği..İnanmak İçin Değil Birkez Daha Hatırlatmak İçin Düşünün Biraz, Ağzınızla Konuşun, Elinizle Yazın..!!
Toplam Hit: 1621 Toplam Mesaj: 9