Meleğime..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

Hayatımı iki kısma ayırıyorum ben..

Senden önce ve senden sonra..

Biliyor musun, ne kadar zor olsa da senden sonraki kısmı daha çok seviyorum ben..

Önce ağlayarak senden arındırıyorum kendimi. Yeminler ediyorum defalarca. Bu sefer unutacağım.. Hayır, yalan hepsi aslında. Seni unuttuğum falan yok benim. 

Ardından yudum yudum sindiriyorum acılarımı. Bedenim ürperiyor, gözlerim tekrar yaşarıyor, ellerim ellerini arıyor. Huzur veriyor bana senin acın. Sen olmayınca sol yanım acıyor benim. Bir sızı saplanıyor orata..  Seni unutmak, acından da beter biliyor musun meleğim..

Sen olmasan kimin için ağlar bu gözler.. Kimin için dolunayı seyrederim her gece.. Kimin için güzel hayaller kurarım ben:

'Bir gün sen de seveceksin beni. Benim için akıtacaksın gözyaşlarını. Ve ben, sana deliler gibi aşık olduğumu haykıracağım sana. Seni seviyorum, seni seviyorum diye bağıracağım defalarca. Diz çökeceğim önünde. Ellerine sımsıkı yapışacağım. Ve sen hıçkırıklara boğulacaksın. Yeter artık birtanem diyeceksin, beni bu kadar çok mu seviyorsun?..

Ben sana kalbimi verdim meleğim, diyeceğim. Kaderimi sen yazacaksın. İster ağlatacaksın beni sonsuza dek ister mutluluğu yaşatacaksın. Uzaklara dalacak gözlerin. Derin bir sessizliğe bürüneceksin. Ve bir anda sarılacaksın bana. Hıçkırıklarınla.. Aşığım sana deli çocuk, diye fısıldayacaksın kulaklarıma. Ama bir daha meleğini üzme olur mu?..

Sımsıkı sarılacağım sana.. O güzel saçlarına doyacağım, mest edici kokusuna. Bilsen seni ne kadar çok sevdiğimi.. Sus yapacaksın. Yumuşacık ellerini gezdireceksin yüzümde. Ardından yaklaştıracaksın çehreni bana. Nefesini hisseder olacağım. Heyecandan güm güm atacak kalbim. Ellerim terleyecek. Ve bir öpücük konduracaksın dudaklarıma. Buz kesecek bedenim. Aşk bu olsa gerek..

Bana herşeyi unutturacaksın o anda. Doya doya seyredeceğim gözlerini, o eşsiz manzarayı..

Ellerin ellerime dokunacak yavaşça. Ben korkuyla karışık çekeceğim ellerimi. Ellerim ellerine değer de sensiz yapamaz bir daha. Ama pişman olacağım bu sefer ben tutacağım ellerini..

Başını omzuma yaslayacaksın. Meleğim.. Seni seviyorum..

Parklarda gezeceğiz seninle, el ele. 

Deniz kıyılarında dolaşacağız. Birlikte olacağız hep. O soğuk kış günlerinde minik bir kuş gibi sokulacaksın bana. Üşüyen bedeninin titreyişlerini hissedeceğim, sıcaklığını.. Her seferinde tek bir simit alacağım yarısı benim yarısı senin.

Hep seninle olacağım..'

Umarım..

We can be more, we can be much more.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek
    Abi çok arabesk olmuş hani son kısımlarda biraz insan pozitif biçimde yazar zor günleri geride bıraktık havası :d

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

Alpn bunu yazdı:
    -----------------------------
    Abi çok arabesk olmuş hani son kısımlarda biraz insan pozitif biçimde yazar zor günleri geride bıraktık havası :d
    -----------------------------

keşke geride bırakmış olsaydık be hocam :) henüz eşiğindeyim daha

We can be more, we can be much more.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    Konpicyus senin baska sitelerde kendini escinsel olarak lanse ettigine dair dedikodular/izlenimler varmıs xD

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
Toplam Hit: 857 Toplam Mesaj: 4