Melek Yatırımcılık Nedir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

Hacılar, webrazzi de falan sürekli internet girişimlerine galata business angel dan şu yatırım geldi, bu kaldırım geldi, falan filan, peki bu melek yatırımcılar tam olarak nasıl bir yatırım yapıyor, melekliği nerden geliyor, bu konuda sağlam bilgisi olan var mı? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

Melek yatırımcı parası olan kişiler, güzel bir fikre sahipsen sana destek çıkıyorlar, tabi meleklikleri kendi çıkarlarıyla da paraleldir :)

memento mori.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek
    rebellisch bunu yazdı

Melek yatırımcı parası olan kişiler, güzel bir fikre sahipsen sana destek çıkıyorlar, tabi meleklikleri kendi çıkarlarıyla da paraleldir :)

hacı aslında güzel fikirden ziyade ticari fikirlere destek çıkıyorlar, benim öğrenmek istediğim bu kişiler, şirkete ortak mı oluyorlar, kara mı ortak oluyorlar, melek kelimesinin bir ayrıcalığı olmalı, yoksa normal yatırımcı olurlar...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

gerçekte hepsi şeytan yatırımcıdır, görünürde adı melektir.

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek

oncelikle şeytanda melektir. genelde ortaklık şoyle oluyor ben sana parayı vereyim ama ilk kar ettiğinde once ben payımı alırım vs. vs. gibi şeyler. oyle senin avucuna pat diye parayı saymaz. ortaklık ister, herşey benim onayımdan da geçecek der. sen kuyruğuu nasıl kaptırırsan artık. oyle adamlar gelir şirketini bile elinden alır.

ftw
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

bizim de projemiz için baya paraya ihtiyacımız var. tahribattan bir arkadaş melek yatırımcıyı tavsiye etti ama adamlar parası var diye benim kadar kar yapması zoruma gider diye istemedim. tabii bu oranı bilmiyorum,detayları bilen varsa açıklayabilir. ama bankadan kredi çekmek daha avantajlı ise neden bir ortak edinelim ki? dediğin gibi onları melek yapan bi şey olması lazım yoksa banka zaten kredi veriyor, projene ya da kara ortak olmadan

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek

batarsan melek yatırımcıya zarar ettiğinde para odemene gerek yok, her ay zorunlu odemen gereken taksitin  olmaz. melek yatırımcı alırken sadece parasını düşünmeyin çok geniş çevresi olabilir. sizin ürününüzü pazarlayabilir, senin 30 yılda edineceğin tecrübeye sahip olabilir. o yüzden melek yatırımcıyı sadece para olarak düşünmeyin. 

ftw
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nibun
    Nibun's avatar
    Dişi

Senin projene yatırım yapıyorsa muhtemelen bu alanda bir bilgisi yada tecrübesi vardır.Bundan dolayı tagext in dediği gibi sana paradan daha fazlasını sağlayabilir.Melekleride yatırımı genellikle projenin başında yaptıkları için geliyor olabilir.Webrazziye biraz daha bakarsan melek yatırımcının aslında hiçte kötü birşey olmadığını görebilirsin.

hadi sevişelim..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

tagext'in dediği gibi know how muhabbetleri falan çevreleri gerçekten önemli oluyor, aynı zamanda unbalanced'in gibi sırf adamın parası var diye o kadar kar elde etmesi banada koyuyor.Webrazzide haber olmuş melek yatırıcımlardan para almış elemanlarla bir iletişime geçeyim, hoş söylerler mi bilmiyorum ama bu olay neymiş bir çözelim.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

bu olay çözülmemiş yarın bir kaçıynan oturup konuşacam. Varmı bu arkadaşlarla tanışan felan? Deneyimlerlerse sevinirim.

Toplam Hit: 692 Toplam Mesaj: 10