Mem Ü Zîn

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    Romeo & Juliet, Kerem & Aslı, Ferhat & Şirin, Leyla & Mecnun"un doğu kültürüne ait olanlarıdır Mem ü Zin*...
    Gerek televizyonlardan olsun, gerekse müziklerinden olsun gerekse kulaktan dolma bilgilerden gerçekten acıklı bir hikayelerinin olduğu söylenir. Destansı bir aşktır Mem ü Zîn in aşkları. Yazar Ahmedê Xani* Mem ü Zîn" i kaleme almıştır destansı bir kıvamda. Ki Mem ü Zîn aslında bir destandır. Ben şahsen www.memuzin.com sitesine rasladım geçen gün fakat Mem ü Zin in iki müziği* dışında Mem ü Zin"e ait hiçbirşey bulamadım. Sizden istediğin bu destansı aşk hakkında bilgisi olanlar bu forumda paylaşsınlar. Ben hala araştırıyorum. Fakat henüz bir sonuca ulaşamadım.

* Mem ve Zîn
    *Ünlü Kürt yazar, şair, filozof.
    *www.memuzin.com/memuzin1.wma ve memuzin2.wma olarak ulaşabilirsiniz.

kendinize ayığ olunuz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Kardeş ortaokulda Cevdet diye bitlisli arkadşım vardı o çok anlatırdı birkere derste bile anlatmıştı hocamız çok iyidi ileri görüşlü gerçekten kemalist ayrım falan yapmazdı...Hatta 2-3 kez anlattırırdı..aklımızda pek bişe kalmadı...cevdet aynı zamanda yan komşumuz bugün görürsem çağırımda forma yazsın...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

computerwolf çok sevinecem

ayrıca Mem ü Zîn Botan'da yaşamışlardır bunu da eklemek isterim.

Yukarde verdiğim müzikleri de dinlemenizi tavsiye ederim şahsen ben gerçekten beğendim.

kendinize ayığ olunuz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YakuZa
    YakuZa's avatar
    Erkek
    saol be gerçekten guzel şarkıymıs hosuma gitti her ne kadar anlamasamda

Ruh olmussa infirada muptela, yaya kalır geri, her ne varsa.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

adamların site isminin yazısı kırmızı-sarı-yeşil ne oldukları vibelli.bir de hitini arttırdı m onlarıın yaa

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VoLaTiLe
    VoLaTiLe's avatar
    Erkek
    İleti kullanıcının iradesi ile tarafından düzenlenip, silindi.

Wellcome to Digital Hell! I"am Real VoLaTiLe Help!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

VoLaTiLe para olsa kitabını anında satın alacam ideefixe den. de işte e-kitap ya da döküman vs. birşey netten bulmaya çalışıyorum. bakalım işte computerwolf o bitlisli arkadaşı getirsin de yazdırsın.

ic3 herşeyi farklı manalarda anlama isteğin ve isteğiniz bitmeyecek galiba. trafik lambalarıda o bahsi geçen renklerden. onları da kullanmayalım o zaman. o renklerin geçtiği hiçbirşeye bakmayalım. renksiz bir hayat sürelim sırf birileri o renkleri kullanıyor diye.

YakuZa sevindim. ikinci şarkıda zaten söz yok. Ayrıca imzama dikkat edersen sevinirim :) Bu sözü bir sinema filminde duymuştum...

kendinize ayığ olunuz
Toplam Hit: 1224 Toplam Mesaj: 7