Memati Rolünün Hakkını Verdi
-
bu akşam diziyi seyrediyordum Memati rolünü o kadar iyi yaptı ki;
gençlerin uyuşturucu belasına bulaştıktan sonra ne hallere geleceğini bir güzel anlattı bence. Kendisini tebrik ediyorum rolünü başarıyla yaptığından ötürü.
Allah düşmanıma vermesin bu tür olalar. Görünüz ne hallere sokuyor beş dakkalık zevk için alınan madde insanı nelere sokuyor.
esrar birşey yapmaz diyenlere de canlı örneğim var yüzünün her tarafında tik olan arkadaşım var o illet yüzünden .aman Allah korusun kimse içmesin.
(iki bira keyfi yerine getirir. bırakın öyle şeyleri ey genç arkadaşlar. tabi aranızda varsa.)
içimden geldi bunları yazmak. her ne kadar sürçi lisan ettiysem eyvallah...!!!
-
ilk defa kurtlarvadisini izlerken gözlerim doldu ilk bölümden beridir izlerim toplam 5 sezon filan oldu heralde ilk kez gözlerim doldu mematinin bu hali beni üzdü ama bu tv filminin dizi oldugunu unutmamamız gerek dün şok gazetesinde malın biri çakırı anma ilanı vermişti
-
için için bişey olmaz nasıl olsa ölücez bigün :|
-
azrail_baba bunu yazdı:
-----------------------------
ilk defa kurtlarvadisini izlerken gözlerim doldu ilk bölümden beridir izlerim toplam 5 sezon filan oldu heralde ilk kez gözlerim doldu mematinin bu hali beni üzdü ama bu tv filminin dizi oldugunu unutmamamız gerek dün şok gazetesinde malın biri çakırı anma ilanı vermişti
-----------------------------şok mu okuyosun kardeşim süpersin :)
-
rolü iyi yaptı yapmasınada pek bi heyecansız geçti bu bölüm :/
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------rolü iyi yaptı yapmasınada pek bi heyecansız geçti bu bölüm :/
-----------------------------
aynen öyle oldu, -
kurtlar vadisi tarihinde çakır öldüğünden beri gördüğüm en iyi oyunculuk bu bölümde..
hem Musa Uzunlar, hem Gürkan Uygun
-
Eyer omuzların üzerinde tasıdığın seyin içerisinde beyin denen şey varsa ve onu calıstırıp dusune biliyorsan o tip maddelelerin bağınlılık yaptı ve çok buyuk geri dönüşü olmayan hatalara sebeb olduğunu anlarsın :)
İlla doğru yolu bulmak için film izlemek gerekmez :D
-
WALLA MEMATII ALDIGI PARANIN HAKKINI BU ROLLDE HARBIDEN WERDII HELAL OLSUN BU BELKI KULANAN GENCLERE DERS OLUR
-
sonuna kadar katılıyorum gerçekten çok iyi oynadı helal walla :)
-
Sürekli sert mizaçlı adamı oynayan Memati'nin iyi bir oyunculuk sınavıydı bence ve başarıyla verdi. Helal olsun.