folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Memur Bey, Findukta Demir Vardur, Onun İçin Öteyi

Memur Bey, Findukta Demir Vardur, Onun İçin Öteyi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

Karadenizli, Her Yerde Karadenizlidir. Gaziantep´te Polis, Bir Otomobildeki Fındık Dolu Çuvalın İçine Gizlenmiş 7 Adet Tabanca Ele Geçirdi. Şüpheli A.k. ( 35 ), Çuval Aramasında Dedektörün Uyarı Vermesi Üzerine Karadeniz Şivesiyle, " Memur Bey, Findukta Demir Vardur, Onun İçin Öteyi " Diyerek Polisleri Atlatmaya Çalıştı.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Gaziantep´e giriş yapan bir otomobilde şüphe üzerine dedektörle arama yaptı.  Fındık çuvalı ve aracın çeşitli yerlerine gizlenmiş 7 ruhsatsız tabanca ve şarjörleri ile bin 990 fişek ele geçirildi.

Kaynak : Rize Haber

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    EnableTurk bunu yazdı

Karadenizli, Her Yerde Karadenizlidir. Gaziantep´te Polis, Bir Otomobildeki Fındık Dolu Çuvalın İçine Gizlenmiş 7 Adet Tabanca Ele Geçirdi. Şüpheli A.k. ( 35 ), Çuval Aramasında Dedektörün Uyarı Vermesi Üzerine Karadeniz Şivesiyle, " Memur Bey, Findukta Demir Vardur, Onun İçin Öteyi " Diyerek Polisleri Atlatmaya Çalıştı.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Gaziantep´e giriş yapan bir otomobilde şüphe üzerine dedektörle arama yaptı.  Fındık çuvalı ve aracın çeşitli yerlerine gizlenmiş 7 ruhsatsız tabanca ve şarjörleri ile bin 990 fişek ele geçirildi.

Kaynak : Rize Haber

karadenizli olupta silah taşımayanı dövüyorlar demişti hopa lı bir arkadaşım ünv de:))

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Fıkra gibi ya :)

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Castaway
    Castaway's avatar
    Homo

canlı fıkra

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

alem bu karadenizliler :D

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
Toplam Hit: 832 Toplam Mesaj: 5