folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Memurluk Ve Devamsız Örgün Eğitim Hk.

Memurluk Ve Devamsız Örgün Eğitim Hk.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SENAR1ST
    SENAR1ST's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar iş yerimde gece hizmet veren birimde çalışmak istiyorum ve bunun için giderek okunan bir üniversiteye kayıt olup mesai saatlerimi ona göre ayarlattıracağım. Üniversitedeki derslere gitmesem herhangi bir sorun olur mu?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

üniversitesine ve bölümüne göre değişir.

bazı okullarda hukuk bölümünde devam zorunluluğu olmuyor.

ama çoğu okulda derslere %70 devam zorunluluğu var. eğer laboratuvar dersleri varsa bu %80 oluyor genelde.

goo.gl/qBNZmW
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SENAR1ST
    SENAR1ST's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı

üniversitesine ve bölümüne göre değişir.

bazı okullarda hukuk bölümünde devam zorunluluğu olmuyor.

ama çoğu okulda derslere %70 devam zorunluluğu var. eğer laboratuvar dersleri varsa bu %80 oluyor genelde.

Hocam okulda devamsızlıktan sınıfta kalsamda sorun değil, formalite olarak okuyacam. Merak ettiğim şey çalıştığım yerle aramda bir sorun olur mu?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alkolikkarga
    alkolikkarga's avatar
    Erkek

Hocam bazı tutarsızlıklar var. İlk olarak demişsin ki : "Üniversitedeki derslere gitmesem herhangi bir sorun olur mu?" sonra da "Hocam okulda devamsızlıktan sınıfta kalsamda sorun değil, formalite olarak okuyacam. Merak ettiğim şey çalıştığım yerle aramda bir sorun olur mu?". Senin için sorun teşkil eden üniversitemi ? işyerimi? Çalıştığın iş yerinle ilgili sorun olup olamayacağını biz bilemeyiz ki. Patronlarına durumu izah edersin kabul ederlerse kayıt olursun.  Ha sormak istediğin yasal olarak böyle bi hakkın olup olmadığıysa onu bilemiyorum.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Okuma hakkı denen bir şey var eğer yasaları değişmedilerse. Okuyorum dediğin müddetçe işyeri okul, sınav gibi durumlarda seni izinli saymalı. Ücretinden kesemez de bu süre zarfında.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burhan808
    burhan808's avatar
    Erkek

https://www.tbmm.gov.tr/anayasa/anayasa82.htm

madde 42

"O da Senden Razi Dön Rabbine"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

nerde çalışıyosun ona göre de durum değişir.

arkadaşın da dediği gibi tam olarak ne düşündüğümü bende anlayamadım.

anladığım kadarıyla işten kaytarmak için okula kayıt yaptırcaksın.

eğer öyle yapacaksan 8-5 çalışan memurlar için sadece ikinci öğretime izin veriliyor diye biliyorum.

ben ikinci öğretim okudum. ders programının onaylı bi suretini müdüre veriyordum. 

akşam üstü saat 3-4 gibi dersler başlıyor, yarım saat öncesi haber verip çıkıyordum.

bu şekilde 4 seneyi bitirdim.

işyerindeki müdürünün ve amirinin de insiyatifinde bi olay. sonuçta anayasal hakkım bu okuyacam ben dersen, o zaman işten istifa et, git istediğin gibi oku derler sana.

LynXMaSTeR tarafından 30/Eyl/16 14:30 tarihinde düzenlenmiştir

goo.gl/qBNZmW
Toplam Hit: 970 Toplam Mesaj: 7
memurluk ve örgün eğitim