Menisküs...
-
Arkadaşlar menisküsde yırtık varmış, ameliyat dedi doktor, Ameliyat konusundaki isteksizliğimi görünce 1 hafta istirahat ve egzersizli tedavi verdi. Kararsızım, bu konuda deneyimi olmuş, tedavi olmuş arkadaş varsa bilgi verebilir mi?
-
hocam tavsiyem ameliyat en son çare. bende de var menisküs. banada ameliyat dediler ama olmuyorum. ameliyat son çare. fizik tedavi öneririm baya bir gelişme oluyor. ameliyat olsanda pek değişen bir şey olmayacak.tavsiyem ameliyat olma.ve ayağını fazla yorma. iyi bir fizyoterapist etkili bir çözüm olur diye düşünüyorum.
-
kiloluysan kilo vermeye bak hocam dedikleri gibi ameliyat son çare babamda vardı aynısı doktor çok samimi arkadasıydı babamın ameliyatta sakat kalma ihtimali çok yüksekmiş hani sakat kalmasan bile su anki halinden daha iyi olmuyosun pek sadece ağrılar falan gidiyo.
-
tam belirtileri nedir bunun ? Çok yürüyünce sağ dizimin arkasında bir hat halinde kemiğimsi bir belirginleşiyo bacağımı biraz fazla açınca ağrıdan duramıyorum ?
-
geçmiş olsun kardeşim
-
walla spor yapan biriysen ameliyat tek çare benim bir arkadaş oldu ameliyat bi sıkıntı yaşamadı ama ben dizimi zorlamam öyle takılırım diyosan olma.
-
ameliyat ol hoca kesin çözüm,
diğeri elbet bi iz bırakır
-
4-5 ay önce @faruk_sahin menüsküs ameliyatı oldu yanlız pek iyileşme olmadı diyordu istersen bi pm fln at ona..