Menisküs...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ERERESEL
    ERERESEL's avatar
    Erkek

Arkadaşlar menisküsde yırtık varmış, ameliyat dedi doktor, Ameliyat konusundaki isteksizliğimi görünce 1 hafta istirahat ve egzersizli tedavi verdi. Kararsızım, bu konuda deneyimi olmuş, tedavi olmuş arkadaş varsa bilgi verebilir mi?

Bir yalanın öyküsü bin gece söylenir.Bir doğru için yardan da serden de geçilir.Hile bir zehirdir,kıvrandırır kişiyi.Hile ile iş gören mihnet ile can verir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    berdush
    berdush's avatar
    Erkek

hocam tavsiyem ameliyat en son çare. bende de var menisküs. banada ameliyat dediler ama olmuyorum. ameliyat son çare. fizik tedavi öneririm baya bir gelişme oluyor. ameliyat olsanda pek değişen bir şey olmayacak.tavsiyem ameliyat olma.ve ayağını fazla yorma. iyi bir fizyoterapist etkili bir çözüm olur diye düşünüyorum.

Felek Adamın A. qor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    kiloluysan kilo vermeye bak hocam dedikleri gibi ameliyat son çare babamda vardı aynısı doktor çok samimi arkadasıydı babamın ameliyatta sakat kalma ihtimali çok yüksekmiş hani sakat kalmasan bile su anki halinden daha iyi olmuyosun pek sadece ağrılar falan gidiyo.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

tam belirtileri nedir bunun ? Çok yürüyünce sağ dizimin arkasında bir hat halinde kemiğimsi bir belirginleşiyo bacağımı biraz fazla açınca ağrıdan duramıyorum ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gececi
    NighT_JudGe
    NighT_JudGe's avatar
    Erkek

geçmiş olsun kardeşim

Cahildim Dünyanın Rengine Kandım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebter
    ebter's avatar
    Erkek

walla spor yapan biriysen ameliyat tek çare benim bir arkadaş oldu ameliyat bi sıkıntı yaşamadı ama ben dizimi zorlamam öyle takılırım diyosan olma.

//www.radyosu.org\\//Gerçek Yeraltı\\
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ilnatsob
    ilnatsob's avatar
    Erkek

ameliyat ol hoca kesin çözüm,

diğeri elbet bi iz bırakır

====>
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kemaly
    kemaly's avatar
    Erkek

4-5 ay önce @faruk_sahin menüsküs ameliyatı oldu yanlız pek iyileşme olmadı diyordu istersen bi pm fln at ona..

Toplam Hit: 1327 Toplam Mesaj: 8