[Merak] Macbook Pro Alacak Yer
-
Selamlar, umarım iyisinizdir. Ben pt.com.tr diye bir site gördüm. Fiyatları uygun geldi. https://www.pt.com.tr/macbook-pro-14-inc-m1-pro-10cpu-16gpu-16gb-1tb-gumus-mkgt3tu-a
Burası güvenilir mi acaba?
Sevgiler.
-
evet güvenilir. öğrenci belgesi ister ama senden.
öğrenci belgesini çözemezsen yaz bana atayım benimkini
yolbulucu tarafından 13/Şub/22 20:55 tarihinde düzenlenmiştir -
yolbulucu bunu yazdı
Çok sağ ol abi. Okuldan belge istedim. Bu ara 16inch mi almalı 14 mü? Sanırım ikisi çip olark aynı (m1 pro çip)bir de 1tb disk daha iyi olur dimi?
-
apple da ogrenci bölgesini gösterinde indiirim yapıyordu amerikada
-
Güvenilir site ve şirket. Ben de macbook pro almıştım kendilerinden ve sorunsuz gelmişti hocam.
-
Dark_Lord bunu yazdı
Selamlar, umarım iyisinizdir. Ben pt.com.tr diye bir site gördüm. Fiyatları uygun geldi. https://www.pt.com.tr/macbook-pro-14-inc-m1-pro-10cpu-16gpu-16gb-1tb-gumus-mkgt3tu-a
Burası güvenilir mi acaba?
Sevgiler.
Fiyatlar baya uygunmus.
-
Dark_Lord bunu yazdıyolbulucu bunu yazdı
Çok sağ ol abi. Okuldan belge istedim. Bu ara 16inch mi almalı 14 mü? Sanırım ikisi çip olark aynı (m1 pro çip)bir de 1tb disk daha iyi olur dimi?
ben daha önce 15 inc kullandim, simdi 14 inch olani var (m1 max islemcili). Görece tabi ki daha kücük geliyor. Ama 16 inc cok büyük olur diye istemedim. Zaten büyük ekrana ihtiyacim varsa 3 tane monitör var.
Eger harici baglayacak monitörün yoksa büyük ekran almak mantikli. Varsa kücük alinabilir. Ama yine de yerinde olsam giderim bir magazada 14 ve 16 inclere bakar o sekil daha iyi karar verirdim. Sonucta bir kere alacaksin ve uzun süre kullanacaksin. Biraz zamanini harcayip gidip canli olarak görmek iyi olur
-
1 Hafta önce Pozitif Teknoloji'den Macbook Pro aldım. 2 gün sonra kargo ile geldi sağlam şekilde. Bir kendinin veya yakınının öğrenci belgesini yüklersen eğitim indirimli olarak alıyorsun.
-Bu mesaj Macbook Pro M1 işlemcili 16gb ramli 512 gb ssdli bilgisayardan gönderilmiştir-
-
Fiyat guncel kur ile abd fiyatindan daha iyi, al hoca pisman olmayacaksin.
-
Ucuz yani değil de şüpheli fiyatı var sıkıntısız alıp kullanılırsa sorun olmaz galiba.
-
Çok sağ olun abiler, inşallah bugün alacağım.