[Merak] Macbook Pro Alacak Yer

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek

Selamlar, umarım iyisinizdir. Ben pt.com.tr diye bir site gördüm. Fiyatları uygun geldi. https://www.pt.com.tr/macbook-pro-14-inc-m1-pro-10cpu-16gpu-16gb-1tb-gumus-mkgt3tu-a

Burası güvenilir mi acaba?

Sevgiler.

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

evet güvenilir. öğrenci belgesi ister ama senden. 

öğrenci belgesini çözemezsen yaz bana atayım benimkini

yolbulucu tarafından 13/Şub/22 20:55 tarihinde düzenlenmiştir

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı

Çok sağ ol abi. Okuldan belge istedim. Bu ara 16inch mi almalı 14 mü? Sanırım ikisi çip olark aynı (m1 pro çip)bir de 1tb disk daha iyi olur dimi?

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    userneyime
    userneyime's avatar
    Erkek

apple da ogrenci bölgesini gösterinde indiirim yapıyordu amerikada

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Neptun
    Neptun's avatar
    Erkek

Güvenilir site ve şirket. Ben de macbook pro almıştım kendilerinden ve sorunsuz gelmişti hocam.

İşkilli Büzük Dingilder.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek
    Dark_Lord bunu yazdı

Selamlar, umarım iyisinizdir. Ben pt.com.tr diye bir site gördüm. Fiyatları uygun geldi. https://www.pt.com.tr/macbook-pro-14-inc-m1-pro-10cpu-16gpu-16gb-1tb-gumus-mkgt3tu-a

Burası güvenilir mi acaba?

Sevgiler.

Fiyatlar baya uygunmus. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    Dark_Lord bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı

Çok sağ ol abi. Okuldan belge istedim. Bu ara 16inch mi almalı 14 mü? Sanırım ikisi çip olark aynı (m1 pro çip)bir de 1tb disk daha iyi olur dimi?

ben daha önce 15 inc kullandim, simdi 14 inch olani var (m1 max islemcili). Görece tabi ki daha kücük geliyor. Ama 16 inc cok büyük olur diye istemedim. Zaten büyük ekrana ihtiyacim varsa 3 tane monitör var. 

Eger harici baglayacak monitörün yoksa büyük ekran almak mantikli. Varsa kücük alinabilir. Ama yine de yerinde olsam giderim bir magazada 14 ve 16 inclere bakar o sekil daha iyi karar verirdim. Sonucta bir kere alacaksin ve uzun süre kullanacaksin. Biraz zamanini harcayip gidip canli olarak görmek iyi olur

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h0rtl4kk
    h0rtl4kk's avatar
    Erkek

1 Hafta önce Pozitif Teknoloji'den Macbook Pro aldım. 2 gün sonra kargo ile geldi sağlam şekilde. Bir kendinin veya yakınının öğrenci belgesini yüklersen eğitim indirimli olarak alıyorsun.

-Bu mesaj Macbook Pro M1 işlemcili 16gb ramli 512 gb ssdli bilgisayardan gönderilmiştir-

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Fiyat guncel kur ile abd fiyatindan daha iyi, al hoca pisman olmayacaksin.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Ucuz yani değil de şüpheli fiyatı var sıkıntısız alıp kullanılırsa sorun olmaz galiba.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek

Çok sağ olun abiler, inşallah bugün alacağım. 

Toplam Hit: 1149 Toplam Mesaj: 11
fiyat macbook pro