Mercury Anakart Cd Si
-
benim mercury 8.30a anakartım var format atamak istediğimde önceden attığım halde şimdi atamıyorum ben de cd bozulmuş olabilir düşüncesiyle cd yi indiriyim dedim ama onu da bulamıyorumm yardım edebilir misiniz??
ayrıca first device boot dan cd yi seçtiğim halde kur ekranın agelmeyip windowsun açılmasının sebebi ne olabilir.bios u resetlicem ama neden olduğunu anlayamadım.belki 50 kere bilg. da biostan cd yi seçtiğim halde windows a geçti.
-
sanırım cd de yada cd rom unda problem var
-
ben de öyle düşündüm ama cd romdan çıkartıpp cd rw a taktım .normalde cdrom la da cd rw la da işlemlerimi tamamlayabiliyorum.demek ki bunlar bozuk değil.cd bozuk olsa windowstayken içine girip gezebiliyorum cd nin içine.
-
ezrosel bunu yazdı:
-----------------------------ben de öyle düşündüm ama cd romdan çıkartıpp cd rw a taktım .normalde cdrom la da cd rw la da işlemlerimi tamamlayabiliyorum.demek ki bunlar bozuk değil.cd bozuk olsa windowstayken içine girip gezebiliyorum cd nin içine.
-----------------------------güzel sölüyorsun evet girebiliyor olabilrsin ama mesela bu windovs cd lerini kopyalarken ben hep en düşük hızı tercih ediyorum çünkü boot edip cd den açarken açmıyor ama normal windovs ortamında girince açıyor öle bir durum var başka cd denemeni tavsiye ederim